طرز تهیه گز ترکی
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه گزترکی چیست ؟
شکر سه پیمانه
گلاب یک پیمانه
آب نصف پیمانه
پودر ژلاتین ۳ ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر نارگیل یک کیلو
پودر شکر نصف پیمانه
پودر هل یک ق چ
پودر جوز هندی نصف ق چ
پسته و یا گردوی نگینی برشته به میزان دلخواه ( ترجیحا سه پیمانه)
خلال پسته و بادام برای روی کار به میزان دلخواه
مراحل آماده سازی و طرز تهیه گز ترکی :
ابتدا آب و گلابو همه شکر گفته شده را با هم مخلوط کرده و در ظرفی می ریزیم و روی حرارت می گذاریم.
بیست دقیقه روی حرارت ملایم تا جایی که مثل اشک در بیاد شیره آماده است . اجازه میدین شیره سرد بشه و بعد یه ربع با دور تند همزن می زنیم.
در این مرحله پودر شکر، پودرنارگیل، هل، جوز هندی رو با هم مخلوط می کنیم حالا شیره آماده شده رو به مواد اضافه می کنیم و بعد پسته رو به خمیرمون اضافه می کنیم ممکن است تمام شیره استفاده نشود فقط در حدی که خمیرمون به دست بیاد حالا کف سینی رو چرب کرده و مقداری پودر نارگیل کف سینی می پاشیم و بعد موادمون رو داخل سینی پهن می کنیم .
حالا خلال های بادوم تست شده ( تفت داده شده ) رو روی گزمون پخش می کنیم و بعد پلاستیک را روی آن انداخته و با وردنه روی آن می کشیم و بعد گزمونو می زاریم داخل فریزر تا ۲ ساعت بمونه و بعد برش می زنیم و نوش جان می کنیم.
امیدوارم تو خونه درست کنید شاید به نظرتون مراحل سهت بیاد اما باید بهتون بگمکه خیلی آسونه و به راحتی با یک بار درست کردن لم کار میاد دستتون و نتیجه هم خیلی عالی میشه .
فقط حواستون باشه گز تقریبا از شکر بدست میاد و در مصرفش زیاده روی نکنید و به فکر سلامتی تون باشید.