طرز تهیه نان جزغاله خراسان این نون استان خراسان خیلی طرفدار داره و ی نون محلی خیلی خوشمزست و با کره محلی یا روغن حیوانی و ماست کیسه و پنیر خورده میشه امیدوارم امتحان کنیدو خوشتون بیاد.
نان قلفتی
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه نان جزغاله خراسان چیست ؟
آردحدود یک کیلو
اب ۳ پیمانه سر خالی
خمیر مایع یک قاشق سر خالی
روغن حیوانی ۳قاشق غذا خوری
زرد چوبه یک قاشق چایخوری پر
نمک.به.میزان لازم
خمیر رو طبق دستور همه نون ها اماده می کنید تا به دست نچسبه,ذبعد روشو با سلفون میپوشونیمو حدود یک ساعت بهش استراحت می دیم
مواد داخل نون که با خمیر مخلوط میشه
سیب زمینی نگینی ریز شده یک عدد متوسط
پیاز متوسط دوعدد نگینی خورد شده
چربی گوسفندی یا دنبه که داخل ابگوشت میریزیم
نمک به میزان لازم
اول چربی گوسفندی به تکهای کوچیک تقسیم کنید و که موقع تفت جمع میشه و خیلی کوچیکتر میشه اندازه یک بنده انگشت برش بزنید و داخل تابه بریزید زیرشو کم کنید تا دنبه یا چربیهای گوسفندی از خودشون چربی پس بدن و خود به خود جمع میشن کوچیک میشن
بعد از کمی طلایی شدن روغنی که از خود چربی بیرون زده رو با چربی ها که به جزغاله معرف تو شهرمون جدا میکنیم از روغن پس داده و در داخل همون ذوغن پیازمون کمی تفت میدیم حدود ۲دقیقه بعد سیب زمینی بهش اضافه میکنیم.و حدود ۱دقیق تفت میدیم تا نیم پز بشه
بعد جزغاله ها رو به اون مواد اضافه می کنیم, بعد زردچوبه که با روغن تفت کوچولو بدید بعد اضاف کنید و در اخر نمک
مراحل و طرز تهیه نان جزغاله :
بزارید مواد سیب زمینی و… کمی سرد بشه, بعد با خمیرمون مخلوط می کنیم با دست ورز می دیم تا زردچوبه به خورد مواد بره
بعد از ریختن مواد داخل خمیر کمی شل میشه و دوباره بعش ارد اضافه کنید تا تمام خمیرتون یک دست بشه, دوباره ده دقیقه به خمیر استراحت بدید.
بعد از اون کف سینی ارد بپاشید به اندازه مورد علاقتون از مواد رو بردارید و با وردنه پهن کنید.
قطر خمیر حدود دو سانت باشه کافیه
به دو روش میشه این نونو پخت
روش اول : میتونیدفر یا تستر از قبل روشن کنید بعد از ده دقیقه با دمای ۱۵۰درجه حدود ۱۵دقیقه نونتون امادست.
روش دوم : میتونید تابه یک قاشق روغن بریزید بهد به اندازه نون ترتیلا خمیرتونو در بیارید با قطر دو سانت بعد داخل روغن تفت میدید دو طرفشو با حرارت خیلی کم
نونتون امادست