طرز تهیه کیک کره ای از خوشمزه ترین کیک ها با بافت نرم و عالی در منزل تهیه کنید .من اکثرا این کیک رو تو خونه درست می کنم و با کره یاهی هم تهیه می ککنم هم عطرش خوبه و هم یک میان وعده عالی برای بچه ها هاست .
مواد اولیه این کیک تقریبا شبیه کیک های پایه است فقط من به جای شیر از ماست برای تهیه این کیک استفاده می کنم .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک کره ای چیست ؟
آرد سفید دو پیمانه +یک چهارم پیمانه
شکر یک پیمانه (۲۲۰گرم)
ماست یک پیمانه(۲۱۰گرم)
کره هم دما ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه حدودا ۳ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل یک پنس
مراحل پخت و طرز تهیه کیک کره ای :
ابتدا قالب ۲۳ تا ۲۶ سانت را با روغن جدا کننده چرب کنید. سپس یک چهارم پیمانه آرد را کنار گذاشته و دو پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط و الک کنید .
در این مرحله کره هم دما را با شکر حدودا ۵ الی ۶ دقیقه هم زده و سپس تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده و هر تخم مرغ را ۳۰ ثانیه هم زده و با اولین تخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید.
سپس ماست را افزوده و در انتها آرد را اضافه کنید و با همزن در حد مخلوط شدن یا لیسک هم بزنید. مواد را دوقسمت کرده به یک قسمت کاکائو را اضافه کنید و به قسمت دیگر یک چهارم پیمانه آرد که کنار گذاشته بودیم.
مواد را درون قیف ریخته و به دلخواه داخل قالب بریزید. قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار داده.
بعد از پخت کیک و سرد شدن به دلخواه تزئین کنید. من برای تزیین از گاناش استفاده کردم.
طرز تهیه گاناش
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
خامه و شکلات را بن ماری کرده و با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود .