طرز تهیه پای پپرونی با پنیر خامه ای به عنوان پیش غذا در مهمانی یا غذای اصلی سبک برای وعده شام در یک دورهمی ساده می تونید تهیه کنید .
خمیر مخصوص این پای هم آموزش دادم خیالی راحت تهیه میشه و هر کسی می تونه اون رو در منزل درست کنه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
زمان موزد نیاز برای تهیه پای پپرونی چقدر است ؟
حدود 1 ساعت (+ 30 دقیقه یخچال) زمان میبره . و این میزان مواد ی که میگم مناسب برای حدود 6 نفر است .
مواد لازم برای تهیه پای پپرونی چیست ؟
3 فنجان چای خوری آرد گندم
1فنجان چای خوری مارگارین
1 زرده تخم مرغ
نمک به میزان لازم
1/2 فنجان چای خوری آب یخ
1 عدد زرده تخم مرغ برای رومال
*فنجان چای خوری حدود ۱۵۰ میلی لیتر است
مواد داخلی مورد نیاز پای پپرونی
4 برش سوسیس پپرونی
1 پیاز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی فیله شده و خرد شده
فلفل سیاه و جعفری خرد شده برای مزه دار شدن
1 پیمانه پنیر خامه ای
200 گرم پنیر موزارلا رنده شده
مراحل و طرز تهیه پای پپرونی :
ابتدا برای خمیر ، در یک کاسه ، آرد ، مارگارین ، زرده تخم مرغ و نمک را مخلوط کنید.
آب را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر همگن تشکیل شود که از دستان جدا شود . خمیر را در کیسه فریزر بسته بندی کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای مواد میانی ، در یک ماهیتابه ، سوسیس را روی حرارت متوسط تفت دهید . پیاز ، سیر ، گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید. با نمک و فلفل ، جعفری مزه دار کنید سپس پنیر خامه ای را مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را با وردنه بین دو پلاستیک باز کنید.
با یکی از خمیرها ، کف و دیواره یک قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را بپوشانید ، مواد میانی را بریزید ، پنیر موتزارلا را روی آن ریخته و با خمیر باقیمانده بپوشانید.
روی سطح خمیر را با یک چنگال سوراخ کنید ،روی سطح پای را با برس زرده تخم مرغ بمالید و حدود 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده .
نوش جان