طرز تهیه شربت ریحان با برگ ریحان سبز و برگ ریحان بنفش هر کدام طبق همین دستور ولی جدا گانه درست کنید .
این نوشیدنی خنک گیاهی و سالم برای رفع تشنگی و عطش خصوصا مناسب برای فصل تابستان و ماه مبارک رمضان است. و همچنین مقوی معده است.
این شربت رو با دو دستور براتون میذارم دستور اول دستور ترکیه ای است دستور دوم روش خودم است براتون میذارم اینم عالی میشه . تهیه کنید و از نوشیدنش لذت ببرید .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
دستور اول برای تهیه شربت ریحان
مواد لازم بری شربت ریحان چیست ؟
۱ لیتر آب گرم
۱ استکان شکر(بنا به ذائقه ی خودتون می تونید کم یا زیاد کنید)
۱ ق چ آب لیمو یا جوهر لیمو
یک دسته ریحان بنفش
به آب گرم شکر ،جوهر لیمو و شکر و ریحان را اضافه کنید هم بزنید ۲ الی ۳ ساعت در دمای اتاق بماند. سپس از صافی رد کنید و در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و سپس سرو کنید.
دستور دوم برای شربت ریحان
مواد لازم برای شربت ریجان
برگ ریحان ۱ دسته
شکر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
لیمو تازه ۱ عدد (می تونید از آب لیمو استفاده کنید)
مراحل و طرز تهیه شربت ریحان
برگ های ریحان را خوب بشویید . می تونید این شربت رو طبق همین روش ولی جداگانه با برگ ریحان سبز وبنفش درست کنید ، طعم و مزه دوتاش یکیه
بعد از شستن برگ سبز ریحان آن را داخل قابلمه بریزید. آب و شکر را در یک کاسه باهم مخلوط کنید و هم بزنید.سپس آن را به قابلمه حاوی برگ ریحان اضافه کنید . قابلمه را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا هم شکرها کامل حل شوند و هم عطر و رنگ برگ ریحان به آب پس داده شود .
بعد از ۳۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید تا خنک شود. سپس شربت را به وسیله یک الک صاف بکنید. بعد از سرد شدن شربت را داخل بطری شیشه ای درب دار ریخته و داخل یخچال بگذارید .
موقع استفاده ۳ إلی ۴ قاشق غذا خوری از این شربت را داخل یک لیوان بریزید، قالب یخ و برش لیمو و چند تکه برگ ریحان برای تزیین داخل لیوان بریزید و بقیه را آب اضافه کنید . بعد از خنک شدن نوش جان بکنید .