طرز تهیه گداخته معجون عالی و خوشمزه شهر اصفهان

طرز تهیه گداخته اصفهان که از خانواده کاچی است و به دلیل مواد مغذی که داخل آن استفاده میشود برای کم خونی و ضعف بدن بسیار مناسب است. ما در اینجا طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه گداخته اصفهان چیست ؟

ادویه مخصوص 200 گرم

مغز پسته 200 گرم

مغز بادام 200 گرم

مغز فندق 200 گرم

مغز گردو 200 گرم

کنجد 100 گرم

نخودچی 100 گرم

خرما خرک (خارک) 200 گرم

خرما 200 گرم

پودر نارگیل 200 گرم

پودر سنجد 100 گرم

شیره ی خرما 400 گرم

نبات 200 گرم

زعفران ساییده شده 1 قاشق چایخوری

آب به میزان کافی

طرز تهیه گداخته

مراحل و طرز تهیه گداخته:

همه ی مغز های خشکبار و کنجد و نخودچی را با همدیگر پودر کرده و نگه می داریم. هسته ی خرما را خارج کرده و هر دو نوع خرما را در حدود 1 تا 2 لیوان آب می پزیم.

خرما های پخته شده را چرخ کرده و همراه با مغز های خشکبار پودر شده و پودر کنجد و پودر نخودچی (که یک جا با هم پودر شده اند،) و پودر سنجد و پودر نارگیل با 4 لیوان آب ، روی حرارت می گذاریم.

نبات و شیره ی خرما را هم اضافه کرده و روی حرارت ملایم آن قدر هم می زنیم تا مودا قوام بیاید و غلیظ شود.

بعد از حدود 1 ساعت که مواد روی حرارت هم زده شده، خوراک آماده شده است.

پنج دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، زعفران را در نصف فنجان آب حل کرده و داخل مواد می ریزیم. وقتی اجاق رو خاموش کردیم، مواد را در ظرف ریخته و اجازه می دهیم تا خنک شود.

بعد به ظرف ی که در آن سرو می کنیم منتقل کرده و با مغزیجات مورد نظرمون تزیینش می کنیم .

این گداخته بسیار خوشمزه و مفید است یاد بگیرید و برای کوکان و افراد ضعیف و در حال رشد بسیار مقوی است .

نکته : حتما حواستون باش اگر فردی به هر کدام از مغز ها آلرژی یا حساسیت داره اون رو از میان مواد اولیه حذف کنید .

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *