طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با طعم و مزه عالی و مقوی

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج من عاشق خورشت هایی هستم که توش آلو میریزن این خورش از محبوب ترین ها است به طوری که به عنوان خورش مجلسی هم  در مهمانی ها پخته میشه .

من این خورشت رو با گوشت گوسفندی بیشتر دوست دارم . اما پیش اومده که این خورشت رو با مرغ و گوشت گوساله و گاو نیز پختمش و اون ها هم خوشمزه میشه و لی با گوشت گوسفندی یه چیز دیگه میشه .

 

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج چیست؟

دو کیلو اسفناج خوب شسته شده

400 گرم گوشت خورشتی ( اگر گوسفندی باشه که قلم هم داشته باشه لذیذ تر است.

آلو خورشتی برای هر نفر دو عدد( میزانش رو بسته به اینکه کمتر یا بیشتر دوست داشته باشید می تونید تغییر بدید.)

پیاز یک عدد متوسط

نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

مراحل کامل طرز تهیه خورشت آلو اسفناج :

اول پیاز را ریز خرد کرده تفت دهید تا طلایی شود. سپس بعد از شستن گوشت , گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید. بوی خوب تفت داده شده گوشت و پیاز که بلند شد زردچوبه را اضافه کنید. بعد چند لیوان آب بریزید تا گوشت خورشتی نیم پز شود.

در این فاصله اسفناج ها را پاک کرده و شسته و خرد کنید. در ظرفی ریخته روی شعله آرام بزارید خوش آب میندازه و میپزه  اسفناج حجمش زیاده اما کم کم آب آن کشیده میشه و حجم اسفناج کم میشه.

دراین موقع دو سه قاشق غذا خوری روغن بریزید و کمی تفت دهید تا کاملا سرخ و خوشمزه بشه. سپس به خورشت نیمه پخت شده  اضافه می کنیم. تا خوب پخته و جا افتاده بشه.

یک ربع بیست دقیقه به اواخر پخت که مونده بود آلو ها را هم شسته و گل و شنی اگه داشته باشه می شوریم و به خورشت خوشمزه مون اضافه می کنیم.

می گذاریم تا آلو ها هم خوب جا بیوفته و سپس با پلو آبکش شده و دم کشیده زعفرانی نوش جان کنید.

گاها هم پیش اومده برای اینکه خورشتم در زمان کمتری آماده بشه با گوشت قلقلی اون رو پختم این جوری به زمان زیادی نیاز نداره و فقط شعله رو کم کنید و بذارین خورشت غلیظ شه و جابیفته

چاشنی های خورشت آلو اسفناج بیشتر همون آلوهایی هست که داخلش می ریزیم و ادویه جاتش که عطر و طعم عالی میده بهش.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *