طرز تهیه خورش لوبیا سبز از خورشت هایی هست که دردسر کمتری داره و طعمش هم عالی میشه حتی در مهمانی ها هم میشه این غذا رو درست کرد .
من خورشت لوبیا سبز رو با همه نوع گوشت و مرغ و بوقلمون درست کردم هر سه تاش خوشمزه و عالی میشه . البته من با گوشت گوسفندی بیشتر دوستش دارم عطر گوشت گوسفندی این غذا رو خیلی خوشمزه تر می کنه .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سبز چیست؟
پیازمتوسط 1 عدد
لوبیا سبز 500 گرم
گوشت 250 گرم
هویج کوچک 4 عدد
رب گوجه 2 ق غ
گوجه خرد شده 500 گرم
گرد لیمو , نمک
فلفل سیاه ، دارچین ، زردچوبه
روغن به میزان لازم
سیب زمینی خلال شده وسرخ شده به دلخواه 3 عدد برای تزیین
مراحل پخت و طرز تهیه خورش لوبیا سبز
ابتدا پیاز را خرد کنید با کمی روغن تفت دهید تا پیاز سبک شود، سپس گوشت خورشتی را بیفزایید و گوشت را نیز با پیاز خوب تفت دهید،
پس از تفت دادن گوشت ،فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید، درب ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه و با حرارت ملایم بگذارید تا گوشت کمی بپزد و اب ان جمع شود و سپس گوجه را بیفزایید،
کمی هم بزنید، سپس لوبیا سبز (خرد شده به اندازه بندانگشت ، ولی من کوچکتر خرد می کنم ) را به همراه هویج خرد شده جداگانه سرخ کنید، و ان را نیز به گوشت اضافه کنید، رب را بیفزایید مواد را چند دقیقه ای با رب تفت دهید تا رنگ رب باز شود،
بر روی ان به میزان کافی اب جوش بریزید . به اندازه ای که روی لوبیا ها را بگیرد و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خورش جا بیفتد، نیم ساعت قبل از پخت نمک، گرد لیمو و به دلخواه دارچین اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش اماده شود، دست اخر میزان ادویه ها را نیز دوباره اندازه کنید.
** پس از پخت سیب زمینی را به صورت سرخ شده درکنارخورش به دلخواه بگذارید.
** از اب سرد برای افزودن به خورشت استفاده نکنید چون اب سرد باعث جمع شدن و در نتیجه سفت شدن گوشت خواهد شد.
نوش جان