طرز تهیه شیرین عسل شکلاتی لذیذ در خونه رو با ما یاد بگیرید و در منزل تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید . بچه ها طعم این شیرین عسل ها در کنار چای معرکه هست جای همه تون خالی ،
کاملا مثل شیرین عسل بازاری ولی خوشمزه تر ،چون من شکلات با کیفیت استفاده کردم عااالی شد توی دهن اب میشد ،من به شخصه عاشقش شدم . شیرین عسل با روکش کاکائو که اکثرا بچه ها و پزرگترها دوستش دارند . دستور این شیرین عسل با مواد اولیه ساده در خانه تهیه میشه و بسیار لذیذ هست.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه شیرین عسل چیست؟
عسل : یک قاشق غذاخوری
بیسگوییت گرد ساده : حدود ۲۴ عدد (مارکش فرقی نداره فقط گرد باشه زیادم ضخیم نباشه)
شکلات تخته ای : ۱۵۰ گرم + سه قاشق غذا خوری روغن مایع
ژله ی الوورا : یک بسته + یک سوم پیمانه آب معمولی (من ژله مارک گلها استفاده کردم)
مراحل پخت و طرز تهیه شیرین عسل :
ابتدا آب رو روی ژله بریزید و پنج دقیقه صبر کنید, سپس روی حرارت بنماری بگذارید و مدام هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل شود (حدود ۲۵ دقیقه)
حالا عسل را اضافه و مخلوط کنید وبعد از روی حرارت بردارید, دو سه دقیقه صبر کنید بعد با همزن بزنید تا فرم بگیرد. بعد داخل قیف با ماسوره ی ساده بریزید.
تو این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید چون زود سفت میشه , سپس روی بیسکوییت پایپ کنید و بعد یک بیسکوئیت دیگر روی ان قرار دهید. سپس حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید
شکلات تخته ای و روغن مایع را روی حرارت بنماری ذوب کنید بعد بیسکوئیت های آماده را داخل شکلات بزنید و روی پنل فلزی یا کاغذ روغنی بگذارید بعد حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا شکلات سفت شود .
نکته ها :
** مقدار آب دستور مهمه اگه زیاد بریزید مارشمالو وسط مواد فرم نمیگیره ،اگرهم کم بریزید، سفت و لاستیکی میشه
** اضافه کردن عسل ضروریه نباید حذفش کنید
** وقتی مارشمالو فرم گرفت سریع داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت ها پایپ کنید چون زود سفت میشه اول کار قیف و ماسوره رو اماده کنید بذارید کنار
** با این مقدار مواد ۱۲ تا شیرین عسل دارید.
** شیرین عسل چند ساعت که میمونه مارشمالو وسطش،کمی رطوبتش رو به بیسکوییت میده و واقعاً لذیذ و خوشمزه میشه.
**من همیشه شکلات تخته ای مارک کارات استفاده میکنم که بسته ی یک کیلویی هستش خیلی با کیفیته، راحت و روون ذوب میشه. .
خوبه واقعا
بسیار ساده و خوشمزه من عاشق شیرین عسلم