طرز تهیه کیک هلو در خانه باعث میشه عطر این کیک توی خونه و آشپزخونه شما پخش شده و حس زندگی رو براتون ملموس و قوی کنه . من برای پخت این کیک از ماست پر چرب استفاده می کنم که به لذیذ شدنش خیلی کمک میکنه و همینطور بافت خوبی به کیک میده .
بعضی ها هلو ها رو به صورت نگینی خرد کرده و روی مواد کیکشون میریزن که این هم خوبه و لی من زیاد ظاهر کیکش رو دوست ندارم اما در مزه تاثیری نداره همون مزه خاص کیک هلو رو میده . اما من یا به صورت ورقه نازک برش می دم و روی مواد کیکم می چینم یا اینکه پوره هلو رو به مایه خمیر کیکم اضافه می کنم که هر دو بسیار خوشمزه میشه .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک هلویی خوشمزه چیست ؟
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد یک و دو سوم پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
ماست پر چرب سه چهارم پیمانه
وانیل 1 ق چ
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
هلو 2 عدد
مراحل و طرز تهیه کیک هلو:
ابتدا تخم مرغ ، وانیل و شکر را با همزن بزنید تا کرم و کشدار بشه. سپس ماست را اضافه کرده هم زده . و بعد روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس آرد و بکینگ پودر را که ۳بار الک شده ( مثل تهیه همه کیک ها که باید مخلوط آرد و بکینگ رو باید الک کنیم به لطیف شدن بافت کیک بسیار کمک می کنه ) کم کم به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.
حالا مایه خمیر من آماده است , قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید. و هلوی برش خورده (سعی کنید هلو رو همانطور که در عکس کیک من هم پیداست به صورت ورقه های نازک برش بزنید تا شکل و ظاهر کیکتون عالی بشه ) را روی خمیر قرار بدین. روی هلو ها ۱ ق شکر بپاشید و قالب را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار و زمان بدید تا خوب کیکتون بپزه .
بعد از این زمان با خلال چوبی تست کنید اگر چیزی بهش نچسبید کیک امادست .
اگر کیکتون زیاد هم توی فر بمونه خشک میشه و بافتش سفت میشه پس بیشتر زمان گفته شده در فر نمونه مگر اینکه کیکتون رو تست کرده باشیدو به خلال چوبی چسبیده باشه در اون صورت مرحله ای 5 مین 5مین بزارید داخل فرر تا مرحله پخت کامل بشه .