طرز تهیه کازان دیبی که از اسمش هم پیداست یک دسر خوشمزه ترکی است که شاید مواد اولیه رو که ببینید فکر کنید مثل پودینگ وانیلی است اما این طور نیست دسر لذیذی است که اگر در منزل تهیه کنید حتما به لیست دسر هاتون اضافه خواهید کرد.
البته بگم که روش تهیه ساده ای داره و یک لایه کارامل و عطر کره که اون رو بسیار خوشمزه کرده و بسته به ذائقتون می تونید شیرینی این دسر رو کم و زیاد کنید .
این دسر رو ما با دارچین تزیین می کنیم اگر می خواهید خیلی مجلسی بشه با پودر پسته و گردو هم می تونید تزیین کنید .و به همراه چای میل کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کازان دیبی چیست؟
یک لیتر شیر
یک لیوان خامه
یک لیوان شکر
دو ق س آرد برنج
سه ق س نشاسته ذرت
دو ق آرد سفید
وانیل یک دوم ق چ
مراحل پخت و طرز تهیه کازان دیبی
در شروع کار ابتدا تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش می کنیم.
سپس کف ظرف نچسبی دو ق س کره مالیده و روش و دو سه ق س شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست حتما کاراملی بشن
از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه ,بهتره شعله پخش کن بذارید
در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه
سپس اجازه بدید به دمای محیط برسه و بعد در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید.
می تونید با پودر دارچین تزیین و نوش جان کنید.
راستی یادتون نره حتما بزارید چند ساعتی تو یخچال بمونه که قشنگ جا بیفته .
نوش جان