طرز تهیه نون پنیری صبحانه آموزش پخت انواع نان های سنتی

طرز تهیه نون پنیری صبحانه که بافت بسیار نرم و لطیفی داره  و توصیه می کنم حتما در منزل تهیه کنید و لذت ببرید. برای من هم اول شروع به پخت نان ها کار سختی به نظرم میومد ولی با یکی دوتا تجربه عاشق پخت انواع نان و بویژه نان های مخصوص صبحانه شدم.

مواد لازم برای پخت و تهیه نون پنیری صبحانه چیست ؟

نصف پیمانه آب ولرم

نصف پیمانه شیر ولرم

یک چهارم پیمانه روغن

خمیر مایه یک و نیم ق غ

شکر دو ق غ

آرد ۳_۴پیمانه

کره نرم شده ۲ق غ

نمک یک ق چ

سفیده تخم مرغ 2عدد (زرده رو نگه دارید برای رومال نون)

طرز تهیه نون پنیری صبحانه

مراحل و طرز تهیه نون پنیری صبحانه :

ابتدا  آب و شیر و خمیر مایه و شکر رو با هم حل کنید  و به مدت پنج دقیقه استراحت بدید.

سپس روغن +سفیده تخم مرغ +نمک و‌ آرد رو هم اضافه کنید , آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر کاملا نرمی به دست بیاد که به دست نمیچسپه
(دوستان آرد زیادی اضافه نکنید که اخر سر یه نون خشک داشته باشید)

در اخر دو ق غ کره نرم شده رو اضافه کنید و ورز بدید  , سپس یک تا دو ساعت خمیر رو استراحت بدید , سعی کنید جای خمیر گرم باشه  تا خوب خمیر دو برابر بشه.

سپس از خمیر چونه های کوچک بگیرید  و با دست پهن کنید داخل نون رو پنیر بذارید (اگه بتونید پنیر های مثلثی شکل بذارید عالی میشه ولی با پنیر های صبحانه عادی هم میشه)

(من این قسمت مقداری گردو هم گذاشتم ) کف سینی را یا کاغذ بیندازید یا کمی چرب کنید .  چونه های نان را با فاصله کمی از هم قرار بدید .
ده دقیقه به خمیر دوباره استراحت دوم بدید.

و سپس سطح خمیر رو به زرده تخم مرغ اغشته کنید , روی آن کنجد بریزید  و بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵_۲۰دقیقه

بعد از پخت روی نان رو با حوله بپوشانید به مدت ۱۵دقیقه تا نون خشک نشه

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *