طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ یک غذای چینی است که این نوع اسپرینگ مرغ ، با خمیر نازک ترد و به اندازه کافی کوچک است که با چن گاز کوجیک از آن لذت ببرد . مواد میانی اون هم ساده است تشکیل شده از سبزیجات ترد و تازه است و شما به سلیقه خودتون می تونید موادی حذف یا اضافه کنید و لی با این موادی هم که گفته ایم بسیار خوشمزه و قابلاعتماد است!
چرا این بهترین طرز تهیه مرغ در به صورت اسپرینگ رول است یک دستور پخت معتبر – دستور معروف مادرم !
بهترین خمیر و نازک ترین رو که برای استفاده انتخاب کنید که اسپرینگ ها به صورت ترد ، ظریف و سبک شوند
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
آموزش قدم به قدم طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ :
مواد لازم برای تهیه اسپرینگ رول مرغ چینی چیست ؟
سس سویا
سرکه یا خمیر تمبر هندی
فلفل سیاه
نشاسته ذرت
مرغ
روغن آشپزی
سیر
زنجبیل
پیاز چه ، کلم ، هویج
سس صدف
خمیر سمبوسه یا خمیر نازک مناسب برای اسپرینگ رول
مراحل تهیه اسپرینگ رول به همراه عکس
شما میتوانید کلم و کلم را با دست قطع کنید و یا از رنده برای به دست آوردن برشهای نازک استفاده کنید .
حالا هویج ها رو ببرید و پس از آن که تیغه را میبرید ،
از چاقو استفاده کنید تا کمی بیشتر به صورت خلالی باریک اضافه کنید .
مواد اولیه برای اسپرینگ مرغ خانگی را با هم مخلوط می کنیم .
مرغ چرخ شده رو طعم دار می کنیم .اون را با کمی روغن تفت می دیم . سپس مرغ را به یک کاسه ریخته و کنار می گذاریم.
حالا سبزیجات را به همراه زنجبیل ، سیر و پیاز سبز رنگ کنید .
گوشت و سبزیجات به طور جداگانه پخته میشوند . این کار تضمین میکند که گوشت مرغ مزه خوب و عالی داشته باشد.
سس سویا و خمیر تمبر هندی رو نیز اضافه کنید تا مواد میانی تون آماده بشه نمک هم فراموش تون نشه ومقدار خیلی کم بزنید.
حالا مواد میانی اماده شده رو بگذارید روی یک ورقه پخت خنک شود .
سپس بعدا ز خنک شدن و از داغی افتادن مواد مرحله آماده کردن رول اسپرینگ ها است حدود 1/5 تا 2 قاشق از مواد رو روی گوشه خمیر بریزید و لوله رو جمع کنید .
اسپرینگ رول مرغ چینی با پوشش خمیری بسیار محکم است و باز نمیشه از این بابت خیالتون راحت باشه .
روی قسمت چپ بروید . هیچ فضای خالی یا فضایی را رها نکنید .
بستهبندی را به شدت محکم کنید در هر مرحله از مخلوط آب و نشاسته استفاده کنید و خمیر و محکم کنید و بچسبونید .
طرف راست پوشش رو ببینید ، چطوری بیرون میاد ؟ تصویر بعدی را ببینید تا ببینید چگونه آن را میبینید .
این سمت راست که مانند این جیب بزرگ هوا به سمت بالا منحرف میشود ، اجازه میدهد روغن به داخل نفوذ کند و فرو میریزد .
کمی نشاسته ذرت را در امتداد لبه بزنید – درست مثل این است که یک پاکت دارید .
آن را ببندید . دقت کنید که هیچ سوراخی وجود ندارد ،
آنها را به سمت پایین عمودی قرار دهید ( به امن کردن گوشه کمک میکند به طوری که گوشه از آن خارج نشود )
– به سمت پایین درز پیدا میکند . تمام آنها را با پوشش پلاستیکی بپوشانید تا از خشک شدن جلوگیری بکنید . آنها به راحتی خشک میشوند .
اگر میزانش زیاد است می تنوید در فریز بگذارید و منجمد شوند و هر موقع خواستید اون ها رو سرخ کنید که در ادامه روند سرخ کردن اون ها نیز براتون توضیح می دم .
روغن بیشتری در ماهی تابه بریزد تا داغ شه خوب و بعد به ارامی رول ها رو در روغن بیاندازید تا سرخ شوند
چون همه مواد میانی پخته است فقط در حدی باشه که خمیر اسپرینگ سرخ و طلایی بشه
بران آنها را به طور مساوی زمان بدید تا شرخ شوند . وقتی قهوهای طلایی هستند ، کارشان تمام میشود .
آنها را روی یک قفسه قرار دهید تا خشک شود .
امیدوارم در منزل تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید . نوش جان