طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی درجه یک و عالی

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بستنی خوشمزه و پرطرفدار است که با کمترین هزینه می تونید در منزل تهیه کنید و میزان زعفران و کشدار شدنش هم در دست خودتان است .

در تهیه بستنی ستنی رعفرانی با ثعلب که در این جا با این دستور درست می کنیم شیری که مورد استفاده است  بهتره محلی و پرچرب باشه ولی با پاستوریزه هم میشه .اما بستنی سنتی زعفرانی بدون ثعلب هم با استفاده از زرده تخم مرغ و آرد بهترین بستنی خانگی را خواهید داشت .

مواد لازم در طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی با ثعلب چیست ؟

شیر یک لیتر

شکر ۳۰۰ گرم

ثعلب ۵ گرم(می دونین که شیر معمولی رو بذارین فریزر یخ میزنه و بستنی نیاز به چیزی داره که مانع یخ زدن بشه ثعلب یه ماده گیاهیه که ایرانیه ) زیادتر ریختنش باعث میشه نرم بمونه و سفت نشه و کم ریختن باعث میشه یخ بزنه
خامه صبحانه نصف پاکت
پسته خیلی زیااااااد
گلاب دو ق غ
زعفرون به مقدار لازم ، غلیظ باشه

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

مراحل و طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی :

ابتدا ۵ گرم ثعلب ۳۰۰ گرم شکر مخلوط کنید کنار بذارید، یک لیتر‌ شیر بذارید جوش بیاد، بعد بهش مخلوط ثعلب و‌ شکر‌اضافه کنید و هم بزنید گلوله نشه ، بعد از روی حرارت بذارید پایین و گلاب و زعفرون بهش اضافه کنید بهتره میزان زعفران رو بیشتر بزنید و غلیظ باشه تا خوشرنگ بشه

سپس و روشو بپوشونید بذارید فریزر ، هر نیم ساعت  از فریزر بیرون دربیارید  هم بزنید با همزن دستی اما اگر با همزن برقی بزنید بهتره و بستنی  که درست می کنید خوب کش دار میشه ،بعد ۷ بار‌ تکرار کردن بار اخر با همزن برقی هم بزنید تا وقتی حالت کش پیدا کنه
بعد پسته و خامه بهش اضافه کنید ۹ ساعت بذارید  داخل فریزر و بعد بستنی شما آماده است .

 

نکته:

دقت کنید دمای فریز خانگی خیلی کمتر از دمای یخچال بستنی است و سرمای بیشتری داره یعنی  که هر بار میخواهید بستنی بخورید 15 دقیقه زود تر از فریزر بیرون بگذارید تا کمی از سفتی خودش کم کنه .

وقتی اولین بار میذاریم فریزر بستگی به دما و طبقه فریزر ما زمان متفاوته از نیم ساعت تا یک ساعت و نیم‌ برای یخ زدگی دور ظرف زمان میخاد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *