طرز تهیه کمپوت گیلاس از خوشمزه ترین کمپوت ها است که در منزل همانند من می تونید به ساده ترین روش و کم ترین دردسر تهیه کنید . من که عاشق کمپوت گیلاسم البته خود میوه گیلاس هم خوشمزه است ولی کمپوت روش خوبی برای داشتن گیلاس برای طولانی مدت است .فقط کافیه یک بار انجامش بدین طرفدارش میشید و با هزینه کمتر بیشترین میزان کمپوت رو می تونید تهیه کنید .
سوالاتی که پاسخ داده می شود :
- چکار کنم تا کمپوت گیلاس مثل کارخونه ای تهیه کنم ؟
- چه نکته ای برای له نشدن گیلاس در تهیه کمپوت است؟
- زمان مورد نیاز برای تهیه کمپوت گیلاس جقدر است ؟
- از چه نوع ظرفی برای نگهداری کمپوت استفاده کنم؟
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کمپوت گیلاس چیست؟
گیلاس 400 گرم
شکر نصف پیمانه
شیشه مربا یا ترشی به میزان لازم
حتما شیشه در آهنی تهیه کنین
آب به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه کمپوت گیلاس
خب اول گیلاس هارو خوب بشورین چوباشو بگیرین بریزین رو دستمال آشپزخونه تا حسابی خشک شه و آبش جذب شه . باید خشک خشک بشن
ظرف های کمپوتتون رو خوب با آب داغ بشورین و ضد عفونی کنین و اونارم خوب خشکش کنین گیلاس هارو بریزین تو ظرف . آب رو بجوشونین در حد دو سه تا جوش بزنه کافیه و شکر رو بهش اضافه کنین .
می تونین هم شکر رو لایه لایه رو گیلاسها بریزین و بعد اب رو بریزین و هم می تونین شکر رو تو آب در حال جوشتون حل کنین و به بعد به گیلاسا اضافه کنین .
وقتی اب جوشید یکم صبر کنین تا آب از داغی بیفته و بعد روی گیلاس ها اضافه کنین اگر داغ بریزین رو گیلاس ها ترک میخورن تقریبا تا جایی که شیشه جا داره شربت رو بریزین .
حالا در ظرف رو محکم ببندین و شیشه هارو در قابلمه قرار بدین تو قابلمه را تا دو سوم طول شیشه ها آب بریزین و بزارین بجوشه , به این ترتیب کمپوت با حرارت غیر مستقیم پخته میشه.
حدودا 10 تا 15 دقیقه اب تو قابلمه بجوشه کافیه ,بعد از 10 تا 15 دقیقه زیر گازو خاموش کنین صبر کنین کم کم ولرم شه شیشه ها رو از قابلمه خارج کنین و سرو ته کنین و با یه پارچه روشو بپوشونین که نور نبینه .
بزارین تو دمای محیط تا از حرارت بیفته وقتی به دمای محیط رسید شیشه هارو به صورت سر و ته داخل یخچال قرار بدین اینکار باعث میشه داخل شیشه ها هوا نکشه و کمپوت خراب نشه 1 شبانه روز در یخچال بمونه و بعد حاضره
نوش جان