طرز تهیه کمپوت زردآلو خانگی با دو دستور و دو روش متفاوت

طرز تهیه کمپوت زردآلو این میوه بسیار خوشمزه تابستانی که زمان کمی در سال هست رو باهم داریم .این میوه خوشمزه که به روش های مختلف ال قبیل مربا , قیسی , برگه و … در طول سال اون رو داریم .امروز تصمیم گرفتم کمپوت زردآلو رو درست کنم که ماندگاری زیادی هم داشته باشه .

در این مطلب دو روش با کمی تفاوت بهتون آموزش میدم .

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

روش تهیه کمپوت زردآلو در منزل

 مواد لازم برای کمپوت زردآلو :

زردآلو 1 کیلو

شکر 250 گرم

آب 3 لیوان

طرز تهیه کمپوت زردآلو :

دم‌های زردآلو را گرفته و آن‌ها را بشویید. هسته زرد آلو را جدا کنید. شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا شربت قوام آید. سپس زردآلو را افزوده و پس از چند جوش، آن را از روی حرارت برمیداریم.

طرز تهیه کمپوت زردآلو

روش دوم تهیه کمپوت زردآلو خانگی

مواد مورد نیاز برای درست کردن این کمپوت :

یک الی یک و نیم کیلو گرم شکر ( بستگی به این داره که بخواین کمپوت شما چه مقدار شیرینی داشته باشه )

لیتر آب

کیلو گرم زرد آلو

طرز تهیه :

ابتدا زرد آلو ها رو خوب بشوئید و بعد از شستن اون ها رو از وسط با چاقو نصف کنین و هسته های اون ها رو جدا کنین . آب و شکر رو توی یه قابلمه ریخته و روی حرارت بذارین تا جوش بیاد ، پس از جوش اومدن آب ، قابلمه رو از روی حرارت وردارین .
، سپس زرد آلو های نصف شده رو توی شیشه ها بریزین و بعد از اون شربت شکر رو هم به زرد آلو ها اضافه کنین . مطمئن بشین که زرد آلوها با مایع شربت کاملا پوشش داده شدن . با استفاده از یه ملاقه می تونین شربت رو به زرد آلو ها اضافه کنین . به اندازه ۱ الی ۵/۱ سانتی متر بالای شیشه ها باید فضای خالی وجود داشته باشه . اگر زیادی شیشه ها رو از شربت پر کنین ، درب شیشه به درستی کیپ نمی شه و فضای خالی وجود نداره ، پس اون مقداری از شربت شکر درون شیشه میریزین خیلی مهمه .
تو این مرحله ، دور تا دور شیشه ها رو باید با یه حوله ی کاغذی مرطوب خوب تمیز کنین و هر گونه مواد باقی مونده از شربت رو که روی بدنه ی شیشه ها ریخته شده ، کاملا پاک کنین . حالا درب شیشه ها را گذاشته و پس از آن شیشه ها رو در قابلمه ی پر از آب گرم قرار بدین .
ابتدا ته قابلمه باید تعدادی روزنامه یا حوله ی آشپز خونه قرار بدین ، چون شیشه ها نباید مستقیما ته قابلمه قرار داشته باشن .لایه ای که ته قابلمه ایجاد می کنین باید ۲ الی ۳ سانتی متر ضخامت داشته باشه . اگر ته قابلمه روزنامه قرار دادین ، با چاقو چند سوراخ روی روزنامه ها ایجاد کنین تا حباب های ناشی از جوش اومدن آب بتونن از ته قابلمه به سمت بالا خارج بشن . به اندازه کافی آب گرم به قابلمه اضافه کنین تا شیشه ها پوشش داده بشن ، به آرامی و با شعله ی ملایم اجازه بدین که آب جوش بیاد ، شیشه ها باید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون قابلمه ی آب گرم بمونن . خب ، پس از اینکه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه به پایان رسید شیشه ها رو از درون قابلمه خارج کنین و اون ها رو با یه پتو بپوشونین تا زمانی که به طور کامل سرد بشن . هدف از قرار دادن شیشه ها داخل پتو این است که ، شیشه ها به آرامی سرد بشن . پس از اینکه شیشه ها به طور کامل سرد شدن ، می تونین از این کمپوت زرد آلوی خوشمزه استفاده کنین و لذت ببرین .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *