طرز تهیه شامی ترش | تورشه شامی غذای مخصوص شمال

طرز تهیه شامی ترش یا همان کتلت آبدار که به همراه کته یا پلوی آبکش شده سزو میشه .شامی ترش غذای مخصوص شمال سیار خوشمزه و لذیذ است که به آن تورشه شامی گیلانی هم میگن .

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه شامی ترش شمالی چیست ؟

گوشت چرخ شده دویست گرم

پیار رنده شده ریز یک عدد متوسط آبگرفته شده

سیب زمینی یک عدد کوچیک رنده ریز و آبگرفته شده

دو قاشق جعفری خرد شده یک قاشق

چوچاق خرد شده اگه ندارید جعفری خرد شده و یک شاخه نعناع بزنید

نمک و فلفل و زردچوبه مقداری

تخم مرغ یک عدد (بدون تخم مرغ هم میشه)

طرز تهیه شامی ترش

طرز تهیه شامی ترش

ابتدا تمام مواد گفته شده رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت

حالا بریم سس این شامی ها رو درست کنیم:

ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید , اگه پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب گوجه با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه.

سپس یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اندازه کنید و نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید. سپس یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره.

برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید و با یک کته نوش جون کنید.

می تونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید.

نکته :

**چوچاق یک سبزی محلی گیلانی ها است اگر این سبزی را ندارید و شهر دیگری هستید که این غذا را تهیه می کنید یه شاخه نعناع یا مقداری نعناع خشک استفاده کنید.

** حتما سیب زمینی و پیازی رو که رنده می کنید آب اون ها رو بگیرید تا شامی های خوبی تهیه کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *