طرز تهیه شامی ترش | تورشه شامی غذای مخصوص شمال

طرز تهیه شامی ترش یا همان کتلت آبدار که به همراه کته یا پلوی آبکش شده سزو میشه .شامی ترش غذای مخصوص شمال سیار خوشمزه و لذیذ است که به آن تورشه شامی گیلانی هم میگن .

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه شامی ترش شمالی چیست ؟

گوشت چرخ شده دویست گرم

پیار رنده شده ریز یک عدد متوسط آبگرفته شده

سیب زمینی یک عدد کوچیک رنده ریز و آبگرفته شده

دو قاشق جعفری خرد شده یک قاشق

چوچاق خرد شده اگه ندارید جعفری خرد شده و یک شاخه نعناع بزنید

نمک و فلفل و زردچوبه مقداری

تخم مرغ یک عدد (بدون تخم مرغ هم میشه)

طرز تهیه شامی ترش

طرز تهیه شامی ترش

ابتدا تمام مواد گفته شده رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت

حالا بریم سس این شامی ها رو درست کنیم:

ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید , اگه پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب گوجه با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه.

سپس یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اندازه کنید و نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید. سپس یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره.

برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید و با یک کته نوش جون کنید.

می تونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید.

نکته :

**چوچاق یک سبزی محلی گیلانی ها است اگر این سبزی را ندارید و شهر دیگری هستید که این غذا را تهیه می کنید یه شاخه نعناع یا مقداری نعناع خشک استفاده کنید.

** حتما سیب زمینی و پیازی رو که رنده می کنید آب اون ها رو بگیرید تا شامی های خوبی تهیه کنید.

نوش جان

ارسال شده در تاریخ 21 آوریل 2024 توسط خدیجه ص با موضوع غذای ایرانی
دیدگاه خود را ارسال کنید ( بدون دیدگاه )

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *

©نیوست / کپی مطالب با ذکر منبع بلا مانع است .