طرز تهیه نان شکم پاره | آموزش غذای فست فودی بسیار لذیذ

طرز تهیه نان شکم پاره نانی بسیار خوشمزه با طرز تهیه آسان که حتی خمیرش رو هم به راحتی می تونید در منزل تهیه کنید . مواد اولیه آن کاملا ساده و در دسترس هست . من این غذا رو خیلی دوست دارم به همراه سس کچاپ که بسیار خوش طعم میشه  .روش تهیه کامل این نان در این مطلب برای شما بزگو شده است .

مواد لازم خمیر برای نان شکم پاره  :

شیر ولرم 1 لیوان

1 ق غ خ پودر خمیر مایه

1 ق شکر

کره 50 گرم

تخم مرغ 1 عدد

ماست 3 ق غ

پودر آویشن 1 ق م

زعفران دم کشیده 1 ق غ

آرد

بهبود دهنده 1 ق م

شیر خشک قنادی 3 ق غ

مـواد مـیانـی

سینه مرغ خام چرخ شــده بـا پــیـاز ۱ عـدد

(یا مرغ پخته پخته ریز شده )

فـلـفــل دلـمــه ای ۲ ق

سـوسـیـس ۱ عــدد

پنیـر پـیـتــزا ۵ قــاشــق (درصـورت تـمـایـل بــیــشـتـر )

زردچوبه و آویشن ۱ ق چ

طرز تهیه نان شکم پاره

 

طرز تهیه نان شکم پاره

ابتدا  طـبق مـعـمــول پــودر خـمـیـر مـایـه را همــراه ۱ ق شکر بــه شــیــر ولــرم اضـافه می کنیم تــا عــمــل بــیــاد وقــتــی عـمـل آمــد ۵۰ گـرم کـره (که می تونیم بــه جـای آن از روغـن مـایـع هم یک سوم لیوان استفاده کرد ولی مــن عطر کره  را ترجیح مـی دهم ) را به آن اضافه کرده  و ماست و آویشن و تخم مرغ  به همراه کمی زعفران را مخلوط می کنیم  و آرد را که بـا بـهبـود دهنــده و شیر خشک مـخلوط کردیـم را روی مـواد الـک مـی کـنـیم تـا جایی کـه خمـیـر بــه دســت نچسبد و ۱۰ دقیقه ورز می دهیم و یـک سـاعـت اسـتـراحـت می دهیم .

می ریم سراغ مواد میانی

سینه مـرغ را بـا یـک پــیـاز و در روغـن بـا زردچــوبـه و اویـشــن و فـلـفـل تـفـت دادم و سـوسـیـس نگینی خرد شـده را بـه آن اضافه کردم بـعـد که  کمی از حرارت افـتاد فـلفـل دلـمـه ای و پنیر را اضافه کردم برای اماده سـازی نــان :

نان را تـا جایی که مـیشد با وردنه باز کردم و به اندازه یه دایره بزرگ بریدم و کمی سـس گوجه رومال کردم مقداری از مـواد را مـیان خمـیر گذاشـتم و با چـاقو یک برش کوچک دو طرف خمـیر دادم و یک سمـت خمـیر روی سـمـت دیگه گذاشـتم و متقـابـلا آن طرف خمـیر را و پـایـیـن و بالا را پـیچ دادم و در سـینی فر که کاغذ روغنی انداختم نان ها را چیدم و بـا زعـفـران و زرده رومال کردم و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه و ۱۷۵ درجه پخت کرد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *