طرز تهیه لیمو شکری یا لیمو پرورده در جه یک خانگی

طرز تهیه لیمو شکری هم آسونه و هم لذیذ , لیمو شکری رو هم در سرما و هم تو گرما می تونید استفاده کنید در روز های سرد به همراه چای عطر و مزه عالی داره و در تابستان هم می تونید از شهدش استفاده کنید و نوشیدنی عالی برای خودتون بسازید.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای لیمو شکری

لیمو : ۲ کیلو
شکر : ۲ کیلو

مراحل و طرز تهیه لیمو شکری:

ابتدا سر و ته لیمو ها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم (حتما باید در بیارید چون تلخ میشه) حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیمو ها ریختم .

طرز تهیه لیمو شکری

وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب (جلو پنجره) گذاشتم تا دو روز بهش دست نزدم .

بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یک بار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیمو ها بشه و تا چهل روز هر دو روز یک بار هم بزنید تا لیمو ها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال.

نکات قابل توجه :

**  حتما باید لیموها زرد رنگ و گوشتی باشن.

** لیمو ها رو وقتی می شورید حتما باید خشک کنید.

** حتما حتما باید دونه هاشونو در بیارید وگرنه تلخ میشه.

** پودر گلسرخ، هل، بهارنارنج یا هر اسانسی که دوست دارید به لیمو شکری تون اضافه کنید.

** دارچین،عسل،نبات ,نعنا و  زنجبیل هم می تونید به شهد لیمو شکری اضافه کنید.

** می تونید دو سه ورق لیمو رو موقع خوردن چای داخل چایتون بریزید خوشمزه میشه.

**  قاشق رو جوری باید بزنید که به ته شیشه بخوره تا شکری که ته نشین شده حل بشه.

دوستان گلم برای زمستون لیمو شکری درست کنید و کنار چایی یا توی چای داغ تو سرمای زمستون لذتشو ببرین

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *