طرز تهیه خوراک مرغ با رب انار و ادویه مرغ که اون رو به خوشمزه ترین خوراک تبدیل میکنه را با ما در این بخش آشپزی از سایت ایران پاتوق داریم .
من خودم با مرغ خورشت های زیادی می پزم , بسته به این داره که امروز چی تو خونه دارم تا خورشت مخصوصی باهاش تهیه کنم .
خوراک مرغ یکی از بهترین گزینه هاست که اکثرا مواد ساده ای داره که همیشه توی همه خونه ها است.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با رب انار:
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) 2_1 قاشق چای خوری
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
مرغ 1 کیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ)
کره 3 قاشق غذا خوری
ادویه ی مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ی سبز، فلفل پاپریکا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
کره 30 گرم
آب جوش حدودا 3_2 پیمانه
رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک مرغ با رب انار
1. نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه ی مرغ، محلول زعفران، کرهی آب شده، رب گوجه فرنگی، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید.
2. پیاز را نگینی خرد کرده به همراه کمی کره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روی آنها قرار دهید و مقدار کمی نمک هم رویشان بریزید.
3. قطعات مرغ را مدام جا به جا کنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یکنواخت سرخ شوند و بعد از سسی که آماده کرده بودیم رویشان بریزید، کمی که تفت خورد آب جوش اضافه کنید و در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظی داشته باشد.
4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغها بریزید و با لیمو ترش و چیپس خونگی تزیین کنید.
نکات مهم برای تهیه این خوراک مرغ خوشمزه :
1. همیشه چربیهای مازاد مرغ را جدا کنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برشهای نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراک فوق میگردد.
2. یادآوری میکنم که نمک گوشتهای سفید ابتدای طبخ اضافه میشوند.
3. این خوراک را به همراه پلویی که با زرشک و خلال پسته ی سرخ کرده و برنج زعفرانی تزیین کرده اید، نوش جان کنید.
4. غلظت سس در همه ی سس ها و خورش ها سلیقه ای میباشد اما این خوراک باید سس غلیظی داشته باشد.
5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم کردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادی نخواهد گذاشت.
6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است.