طرز تهیه مربا توت سیاه و شربت توت سیاه از خوشمزه های تابستون

طرز تهیه مربا توت سیاه که در اواخر بهار این توت های خوشمزه به وفور دیده میشه بهترین گزینه برای تهیه مربا و شربت است ,چون این توت خیلی خیلی رنگ غلیظی داره میشه شیره‌ی مربا رو زیاد کرد تا بعنوان شربت استفاده بشه..

فقط باید شکر و آبشو از حد معمول بیشتر بریزیم و بعداز پخت،، توتها رو برای مربا و شیره‌ی باقی مونده را برا شربت نگهداری کنیم.

 

نکات طرز تهیه مربا توت سیاه و شربت توت سیاه

درست کردن این مربا خیلی راحت و آسونه به اینصورت که شکر را داخل کمی اب حل میکنیم و میزاریم بجوشه شیره که قوام اومد..توتها رو که تمیز کرده بودم را داخلش ریختم بعداز نیم ساعت که توتها کاملا پخته شدن و شیره قوام اومد شعله را خاموش کردم

برای هر یک‌ کیلو توت یک کیلو شکر استفاده میشه ولی من چون میخواستم شربتش رو هم جدا کنم شکر و آب رو کمی بیشتر از این اندازه استفاده کردم

طرز تهیه مربا توت سیاه

طرز تهیه و مراحل پخت مربای توت سیاه

مواد مورد نیاز مربا توت سیاه

شکر 1کیلو

توت سیاه 1 کیلو

آب لیموترش 1 ق چ

 

ابتدا توت سیاه رو بشویید و دم اونها رو با قیچی جدا کنید ـ شکر رو لابلای اونها بریزید درظرف رو ببندید بگذارید حداقل 12 ساعت توی یخچال بمونه تا آب بندازه، بعد مخلوط شکر و توت سیاه رو توی قابلمه بریزید با حرارت متوسط تا بجوشه ـ مرتب کف روی مربا رو بگیرید.

15 دقیقه که جوشید اگه دیدید زیادی رقیقِ توت سیاه ها رو به کمک کفگیر دربیارید بگذارید شربت کمی بجوشه تا غلیظ بشه معمولا برای قوام شربت 20 الی 25 دقیقه کافیه ـ توت های سیاه رو درآوردیم که له نشن ـ

طرز تهیه مربا توت سیاه

به آب هم نیازی نیست خودِ توت سیاه ها آب میندازن ـ البته اگه شربت میخواید داشته باشید نصف لیوان آب همون اول که روی اجاقِ اضافه کنید

به غلظت مورد نظر که رسید 1 ق چ آبلیمو رو اضافه کنید دو دقیقه موند اجاق رو خاموش کنید ـ آبلیمو برای اینه که احیاناً شکرک نزنه.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *