طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی امروزه بسیار به صرفه تر و کم هزینه تراز خرید پنیر پیتزاهای آماده است . درسته که در بسیاری موارد شاید وقت تهیه کردن نداشته باشیم ولی این پنیر پیتزایی که امروز به شما آموزش میدهیم رو می تونید در یک روز تعطیل و خلوت در میزان زیاد تهیه کنید و در یخچال داشته باشید .
در ادامه روش های نگهداری پنیر پیتزای خونگی رو هم برای شما عزیزان داریم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پنیر پیتزا چیست ؟
دوکیلو شیر خام
سه چهارم ق چ جوهر لیمو
نصف قرص پنیر
طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی با تمام مراحل:
اول کار نصف قرص پنیر رو در یک ظرف غیر فلزی میندازیم وروش دو قاشق غذاخوری اب معمولی میریزیم و میزاریم کنار،حالا شیر رو (شیر خنک باشه) توی ظرف می ریزیم و جوهر لیمو رو روش میپاشیم و با یک قاشق غیر فلزی سی دور به ارومی هم میزنیم ،
حالا تو یه ظرف فلزی کمی اب میریزیم و روی شعله ی کم میزاریمش و ظرف محتوی شیر و جوهر لیمو رو روش قرار میدیم (بهتره که شیسه ای باشه) و هرچند ثانیه هم میزنیمش ، شعله ی گاز باید کم باشه تا شیر و جوهر لیمو نبره، وقتی دمای شیر به ۳۰ تا۳۱ درجه ی سانتیگراد رسید( ما حتما ب دما سنج مخصوص پخت وپز احتیاج داریم،
حالا مخلوط قرص واب رو بهش اظافه میکنیم با قاشق غیر فلزی هم میزنیمش، هر چند ثانیه هم میزنیم تا دماش ب ۴۱تا۴۳ درجه ی سانتیگراد برسه ، سریع ظرف شیر رو از روی حرارت بر میداریم تا ده دقیقه بمونه، میبینید ک پنیر از ابش کاملا جدا میشه
حالا یک صافی ک سواراخ های ریز داره بردارید،و زیرش یه ظرف دیگه بزارید تا اب اضافیه پنیر توش جمع بشه ،چون اب پنیر رو بعدا نیاز داریم با یه کفگیر سوراخ دار دلمه های پنیر رو داخل ابکش بریزید و پنیر رو داخل ابکش به چپ و راست حرکت بدین تا اب اضافیش خارج بشه حالا اب پنیر رو روی حرات بزارین و قبل از اینکه جوش بیاد حرارت رو خاموش کنید وپنیر رو بندازید توش، بعد اینکه پنیر نیمه مذاب شد دوباره بندازینش تو صافی و پنیر رو به چپ و راست بغلطونید تا اب اضا فیش خارج بشه ،
این کار برای اینه ک اب اضافیه پنیر ازش جدا بشه و باید سه مرتبه انجام بشه، بعد از بار سوم پنیرو تو دستتون بگیرین و با دودست در جهت مخالف بکشید ، بعد جمعش کنید فقط سه یا چهار بار، حالا پنیر رو بپیچید و جمعش کنید واز بین انگشت شصت و انگشت اشاره ب شکل حبابی بدینش بیرون، حالا پنیر گرد شده رو بیست دقیقه داخل اب پنیر ک هم دمای محیط باشه بندازید بعدش پنیر رو در یخچال بزارید تا خنک بشه و راحت تر رنده بشه،چند روزی توی ظرف دربسته در یخچال قابل نگهداریه.