طرز تهیه پنیر سفید خانگی را با ما همراه باشید . امروز میزان شیری که همسرجان خرید کرده بود خیلی زیاد و ما که این همه شیر در روز مصرف نمی کنیم تصمیم گرفتم مقداری این شیر رو پنیر خونگی درست کنم که البته نتیجه هم بسیار عالی شد .
یک پنیر خوشمزه و طبیعی و خونگی سالم برای صبحانه درست کردم , حالا دستور تهیه اون رو با شما به اشتراک میذاریم.
در این مقاله سوالاتی که در رابطه با تهیه پنیر خانگی برای شما مطرح است پاسخ داده ایم :
- پنیر سفید خانگی را با چه چیزی درست کنیم؟
- شیر مناسب برای تهیه پنیر چگونه است ؟
- نگهداری پنیر سفید خانگی به چه صورت است ؟
- مایه پنیر را چگونه تهیه کنیم ؟
- میزان نمک مورد استفاده چقدر است ؟
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه پنیر خانگی
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
ماست ۱/۴ لیوان
شیر ۸ لیوان
طرز تهیه پنیر سفید خانگی به همراه مراحل کامل :
۱- شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید
۲- پس از اینکه شیر به جوش آمد از روی حرارت بردارید و ماست و ابلیمو را اضافه کنید ، هم بزنید تا شیر تکه تکه شود.
۳- پس از اینکه قسمت های جامد و مایع از هم جدا شدند توری را داخل ظرف بزرگی بگذارید
۴- و شیر دلمه شده را داخل آن خالی کنید ( پارچه باید نازک باشد تا مایع از آن خارج شود اما دقت کنید که سوراخ های پارچه بیش از حد بزرگ
نباشند ).
۵- پارچه را از اطراف با دست بگیرید و همانند شکل جمع کنید و 5 ثانیه زیر شیر آب بگیرید تا طعم آبلیمو از پنیر خارج شود
۶- سپس پارچه را از جایی آویزان کنید تا اب اضافی خارج شود ( کمی با دست پارچه را فشار دهید تا مایعات خارج شود ).
۷- پس از 30 دقیقه پارچه را روی سطح صافی قرار دهید و روی آن جسمی سنگین بگذارید ( میتوانید 2 – 3 قابلمه را روی هم قرار دهید )
۸- پس از 30 دقیقه پنیر را از پارچه خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید ، داخل ظرف مقداری اب پنیر بریزید و پنیرها را داخل ان بگذارید و در
یخچال قرار دهید.
سایر نکات مورد توجه :
در زمان آویزان کردن پنیر آب آن را جمع کنید چون برای قرار دادن پنیر لازم است ، میتوانید در صورت تمایل 1/8 قاشق چایخوری نمک همزمان باماست اضافه کنید.