آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه بستنی پاستیلی در منزل بدون نیاز به بستنی ساز
طرز تهیه بستنی پاستیلی خونگی با مواد ساده و مفید که در دسترس ما هست . به طور کلی روند تهیه بسیار ساده است ولی به دلیل اینکه زمان زیادی باید در فریزر بمونه اگر ان بستنی رو به عنوان دسر و یا پذیرایی برای مهمانی در نظر دارید روز قبل تهیه کنید.
مواد لازم برای بستنی پاستیلی چیست ؟
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته + یک سوم پیمانه شکر
شیر یک پیمانه
نشاسته یک قاشق غ کاملا سر پر + دو قاشق غ شکر
پاستیل حدود صد تا صد و پنجاه گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک قاشق غذاخوری + دو قاشق غذاخوری آب جوش
طرز تهیه و مراحل آماده سازی بستنی پاستیلی:
ابتدا پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط و بذارید کنار ، حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط کرده و بعد شیر رو بهش اضافه کنید و سپس روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،
حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و سپس از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،
دقت کنید هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه , سپس پاستیل رو اضافه کنید , پاستیل باید ریز باشه اگر درشته با قیچی ریزش کنید و از هرنوع پاستیلی در طعم های مختلف می تونید استفاده کنید .کاملا سلیقه ای است یا میتونید از یک طعم و رنگ پاستیل استفاده کنید.
حالا مواد آماده شده را داخل قالب های بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید و حداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ، موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ،
مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه .
نوش جان