طرز تهیه بستنی پاستیلی با طعم شکلاتی یا میوه ای دلخواه

طرز تهیه بستنی پاستیلی در منزل بدون نیاز به بستنی ساز

طرز تهیه بستنی پاستیلی خونگی با مواد ساده و مفید که در دسترس ما هست . به طور کلی روند تهیه بسیار ساده است ولی به دلیل اینکه زمان زیادی باید در فریزر بمونه اگر ان بستنی رو به عنوان دسر و یا پذیرایی برای مهمانی در نظر دارید روز قبل تهیه کنید.

مواد لازم برای بستنی پاستیلی چیست ؟

خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته + یک سوم پیمانه شکر

شیر یک پیمانه

نشاسته یک قاشق غ کاملا سر پر + دو قاشق غ شکر

پاستیل حدود صد تا صد و پنجاه گرم

پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک قاشق غذاخوری + دو قاشق غذاخوری آب جوش

 

طرز تهیه بستنی پاستیلی

طرز تهیه و مراحل آماده سازی بستنی پاستیلی:

ابتدا پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط و بذارید کنار ، حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط  کرده و بعد شیر رو بهش اضافه کنید و سپس روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،

حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و سپس از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،

دقت کنید هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه , سپس پاستیل رو اضافه کنید , پاستیل باید ریز باشه اگر‌ درشته با قیچی ریزش کنید و از هرنوع پاستیلی در طعم های مختلف می تونید استفاده کنید .کاملا سلیقه ای است یا میتونید از یک طعم و رنگ پاستیل استفاده کنید.

حالا مواد آماده شده را داخل قالب های بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید و حداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ، موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ،

مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *