طرز تهیه کیک گلدانی دسری با روکش شکلاتی و کاملا سورپرایزی

طرز تهیه کیک گلدانی کاملا شبیه گلدون با تزیین عالی

طرز تهیه کیک گلدانی در این آموزش از بخش آشپزی سایت ایران پاتوق کیک گلدونی رو برای شما در نظر گرفته ایم کیک عالی مناسب برای سورپرایز که اگر بادقت کار کرده باشید کمتر کسی متوجه کیک بودن آن خواهد بود مناسب برای غافلگیری.

به بسیاری از سوالات شما در رابطه با پخت لدان کیک پاسخ داده ایم :

  • مواد مورد نیاز کیک گلدونی چیست ؟
  • آیا با هر کیک ساده ای میشه گلدون کیک تهیه کرد؟
  • زمان پخ لدان کیک جقدر است ؟
  • آیا از گل طبیعی برای گلدون کیک میشه استفاده کرد؟
  • و بسیاری دیگر از سوالا که با مالعه کامل این مطلب پاسخ  دادده می شود.

مواد لازم کیک گلدانی

کیک (به اندازه قالبتون)
۱ عدد
شکلات تخته ای
۲۵۰ گرم
خامه قنادی
۲۰۰ گرم
موز
۲ عدد
شکلات چیپسی و گردو
به مقدار لازم
شیر یا شربت
به مقدار لازم
گل
چند شاخه
طرز تهیه کیک گلدانی

مرحل تهیه گلدون کیک یا کیک گلدانی

ابتدا کیک دلخواهمون رو با دستور های مختلف که در ایران پاتوق موجود هست، میپزیم. قالب رو روی کیک میذاریم و به اندازه قالبمون، چندین برش میزنیم.

تهیه روکش شکلاتی برای قالب مورد نظر

** ما دراین جا قالب بزرگی داریم با استفاده از لیوان های یک بار مصرف کوچک می توانید رد اندازه های کوچک و تک نفره نیز تهیه کنید
سپس قالب رو چرب میکنیم(من از سطل ماست استفاده کردم) و شکلات بن ماری شده (روی بخار کتری) رو درون قالب میریزیم و اونو به همه جای قالب میرسونیم و برای ۳تا۴دقیقه درون فریزر میذاریم.
دوباره این مرحله رو تکرار میکنیم. دقت داشته باشین که برای بار دوم شکلاتتون باید خنک شده باشه وگرنه شکلات قبلی رو ذوب میکنه. برای بار دوم شکلات میریزیم تا گلدونمون نازک و شکننده نشه و شکلات به راحتی از ظرفمون جداشه
حالا به آرومی و با فشار دست گلدون شکلاتی رو از قالب جدا میکنیم. اگه ترک خورد،از داخل گلدون مقداری شکلات بزنین. سپس برای صاف کردن سطح گلدونمون، ماهیتابه رو به مقدار کم، داغ میکنیم و گلدون رو روی اون فشار میدیم.
کف گلدون مقداری خامه میزنیم و تکه کیک رو میذاریم. کیک رو با شیر یا شربت خیس کرده و روش خامه و فیلینگ دلخواه( موز و شکلات چیپسی و گردو ) رو میریزیم. و این مرحله رو تا پر شدن گلدون انجام میدیم.
مقداری از سطح گلدون رو برای ریختن خاک خالی میذاریم. کیک های باقی مونده رو با دست خرد میکنیم و بعنوان خاک روی گلدون میریزیم در بخش بالای گلدان یا همان خاک گلدان از خرده های کیک که قبلا کنار گذاشته اید استفاده کنید ، کمی کرم در بالای گلدان بریزید و پخش کنید سپس خرده کیک های شکلاتی را روی ان بریزید و با دست کمی فشار دهید.
اگر از گل طبیعی استفاده میکنین، دور ساقه اونو که درون کیک فرو میره رو سلفون بپیچین. اگر از گل مصنوعی استفاده میکنین که احتیاجی نیست. به دلخواه گل موردعلاقتون رو روی گلدون بذارین
توجه : اگر به صورت حرفه ای تر بخواهید این کیک رو درست کنید می تونید با تهیه فوندانت خورلکی  نوع گلدان را به شکل گلدون های سفالی در بیارید و گل اون رو هم با فوندانت تهیه کنید که کل کیک قابل خوردن است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *