آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه حلوای زنجبیلی با طعم عالی و بهره بردن از خواص زنجبیل
طرز تهیه حلوای زنجبیلی از خوشمزه ترین حلوا ها که به عنوان دسر هم میتوان برای پذیرایی در نظر گرفت . یا یه هنگام عصر به همراه چایی یک میان وعده عالی است .
- چگونه حلوای زنجبیل عالی تهیه کنیم ؟
- آرد حلوای زنجبیل را چه مقدار تفت بدیم ؟
- روغن مناسب برای حلوای زنجبیل چیست ؟
مواد لازم برای حلوای زنجبیلی :
آرد شیرینی پزی 400 گرم
روغن جامد 150 گرم
کره 50 گرم
پودرقند 200 گرم
زنجبیل (پودرشده) 4 قاشق غذاخوری
پودر هل (به دلخواه)
مراحل تهیه حلوای زنجبیلی :
ابتدا آرد را در تابه ای داغ و بدون روغن، روی حرارت ملایم تفت داده و مرتباً هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود، اما تغییر رنگ ندهد. روغن را به همراه کره به تابه اضافه کرده و مجدداً تفت دهید تا ذوب شده و به خورد آرد بروند.
توجه کنید رنگِ آرد تغییر نکند و سفید باقی بماند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید تا به مدت 10 دقیقه در دمای محیط، ولرم شود پس از این مدت، پودر قند و زنجبیل را به تابه افزوده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود . حلوا را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید، سپس آن را با کاتر دلخواه برش بزنید .
زنجبیل به عنوان یک گیاه دارویی شگفت انگیز بیش از ۲۰۰۰ سال است که برای درمان بیماری ها در هند و چین مورد استفاده قرار می گیرد و خواص فراوانی برای سلامتی دارد.
محققان هلندی به این نتیجه رسیدهاند که زنجبیل متابولیسم بدن و روند سوخت و ساز چربیها را بالا میبرد. به عقیدهی این محققان زنجبیل احساس سیری طولانی مدتی ایجاد میکند و جلوی پُرخوری را میگیرد.
یکی از موثرترین خواص زنجبیل این است که به عنوان یک عامل ضد التهابی عمل میکند و به کاهش التهاب مفاصل کمک میکند.
زنجبیل برای جلوگیری از سرطان و همچنین کشتن سلولهای سرطانی فوقالعاده عمل میکند. در یک مطالعه، مشخص شد که زنجبیل رشد سلولهای سرطان پستان را کاهش میدهد.
زنجبیل تاثیر مثبتی روی درمان آرتریت دارد زیرا به عنوان یک عامل ضد التهابی عمل میکند و سبب کاهش تورم و التهاب در افراد مبتلا به مشکلات تیروئید یا آرتریت، میشود.
توصیه می شود حتما زنجبیل را در برنامه غذایی خود بگنجانید. و می تونید به صورت پودری , تازه و یا دمنوش از فواید آن بهره ببرید.