آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه سوفله با مارمالاد توت فرنگی با دستور مرحله به مرحله
طرز تهیه سوفله با مارمالاد میوه ای که ما در اینجا از میوه خوش عطر و رنگ توت فرنگی استفاده کردیم همین سوفله رو با مارمالاد دلخواه خودتون نیز می تونید تهیه کنید .
مواد لازم برای سوفله با مارمالاد توت فرنگی :
مارمالاد: – توت فرنگی: ۴۰۰ گرم
شکر (خاک قند بهتره) : ۵ تا ۷ قاشق غذا خوری.
مقدار شکر به ذائقه شما و مزه توتها بستگی داره، بقیه مارمالاد رو تا ۴ -۵ روز می تونید مصرف کنید.
برای مارمالاد توت فرنگی ها به همراه شکر در قابلمه ریخته و میگذاریم بجوشه مثل تصویر سپس از صافی رد می کنیم
سوفله:
کره آب شده: ۵۰ گرم
آرد معمولی: ۳ قاشق غذا خوری
شیر : ۳/۴ لیوان (۱ لیوان سرخالی)
(خمیر بالا باید خوب خنک بشه)
تخم مرغ: ۲ عدد (زرده و سفیده جدا)
عصاره (یا پودر) وانیل: ۱ قاشق چای خوری
زرده و وانیل به خمیر اضافه شود سفیده رو مخلوط کنید.
شکر (خاک قند بهتره) : ۴ قاشق غذا خوری
مراحل تهیه سوفله با مارمالاد توت فرنگی :
ابتدا سفیده رو که مخلوط می کنید شکر رو در دو مرحله اضافه کنید و تا زمانی کهصسفیده سفت و خامه ای بشه میشه مخلوط کنید. نه بیشتر.
سفیده رو هم در دو مرحله به خمیر اضافه کنید و تمامه کار. .
بهتر هست که قالبتون قالب سوفله باشه، اسم این قالب سوفله هست. اما مدل دیگه هم میشه.
کف قالب رو کره بزنید، پودر کاکائو، دارچین یا شکر بپاشید، خمیر سوفله رو بریزید و بره توی فر واسه خودش.
دمای فر ۲۰۰ درجه باشه، و حرارت از بالا و پایین، اگر فرتون این قابلیت رو نداره، اول از پایین حرارت رو روشن کنید، پُف که کرد، بالا رو روشن کنید تا روش طلایی بشه.
نمیشه زمان دقیق برای پخت گفت، من با چند تا فر این رو درست کردم و زمانها متغیر بود. اما زمانش طولانی نیست. از قیافش باید متوجه بشید. هر وقت پف کرد بالا رو روشن کنید، طلایی که شد، کار آمادههست.
روی سوفله پودر قند و مارمالاد بزنید
نوش جان