آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شله زرد خوش رنگ به روش سنتی
طرز تهیه شله زرد که عطر زعفران آن هوش از سر می برد. پخت شله زرد نکات ریزی داره که در روند تهیه بیان شده اگر بادقت شله زرد رو ببپزید بهترین شله زرد رو خواهید داشت
مواد لازم شله زرد
برنج دانه ریز ….. دولیوان
شکر …. سه لیوان
زعفران غلیظ ….. یک چهارم لیوان
گلاب …. یک لیوان
خلال بادام …. دوسوم لیوان
عرق هل…. یک سوم لیوان
کره….. پنجاه گرم
آب جوش ….. ده لیوان
طرز تهیه و نکات مهم پخت شله زرد
** برنج حتما از شب قبل قشنگ بشورید و دو قاشق زعفران غلیظ خیس بدید برنج رو چون خوب شستم موقع پختن با آب برنج پختم خالی نکردم
برنج با آب خیس کرده که حدود دولیوان بود و همراه ده لیوان آب جوش
گذاشتم به مدت یک الی یک ونیم ساعت کامل بپزه و شکفته بشه اگه برنج تون درسته بشه ممکن آب بیشتری مصرف کنید حتما آب جوش بریزید
برنج من حتی از نیم دانه هم ریزتر بود به اصطلاح ما میگیم شکور بود
** اگه برنجتون درشت بعد خیس خوردن آبش بکشید روی پارچه تمیز بزارید لای دیگه پاچه روش قرداد بدید با وردنه یا هرچیز سنگین دیگه ای بزنید روش تا خرد بشه تا راحتتر پخته بشه
خلال بادام بشورید و با گلاب به مدت یکساعت در ظرف در بسته خیس کنید تا عطر گلاب از بین نره
بعد پختن برنج زعفران اضافه کنید نیم ساعت زمان بدید تا زعفران کامل به خورد برنجتون بره
بعد شکر اضافه کنید بیست دقیقه اجازه بدید شکر کامل به خورد برنج بره
** میزان شکر به ازای هر لیوان برنج یک و نیم لیوان شکر بستگی به خودتون داره میتونید کم یا زیاد کنید
در این مرحله خلال با گلاب خیس داده شده رو اضافه کنیدکره و عرق هل اضافه کنید ده دقیقه فرصت بدید
در پایان روی گاز شعله پخش کن بزارید قابلمه شعله زرد روش قرداد بدید روی در قابلمه دمکنی بزارید اجازه بدید یکساعت روی شعله خیلی کم بمونه به اصطلاح شعله زردتون دم بکشه .