طرز تهیه گلاب جامون آموزش دسر هندی شیرین و خوشمزه

طرز تهیه گلاب جامون دسر هندی با دستور پخت و تصاویر کامل

طرز تهیه گلاب جامون دسر هندی است  خوشمزه که در ماه رمضان هم میتونید تهیه کنید به لحاظ طعم و مزه به زولبیا ایرانی بسیار شبیه هست و کاملا شیرین هست  .میزان گلاب  و شیرینی رو می تونید در شربت تهیه شده برای گلاب جامون رو بسته به ذائقه خودتون کم و زیاد کنید . مواد اولیه ساده ای شبیه زولبیا دارد که در همه جا در دسترس است.

طرز تهیه گلاب جامون

مواد لازم برای گلاب جامون

ماست‏ ۱ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر ۲ پنس

نمک (اختیاری) ۱ پنس

کره دو قاشق غذاخوری

آرد ۱/۴ فنجان

شیر خشک ۱ فنجان

خلال پسته و بادام برای تزیین

روغن سرخ‌کردنی

مواد لازم برای شربت گلاب جامون

هل ۴ عدد

شکر ۱.۵ فنجان

آب ۲ فنجان

گلاب ۱ قاشق چای خوری

آب لیمو چند قطره

 

طرز تهیه و دستور گلاب جامون دسر هندی لذیذ

برای تهیه شربت، ابتدا آب و شکر و هل  را در یک قابلمه کوچک یا شیرجوش بریزید. ر

 

طرز تهیه گلاب جامون طرز تهیه گلاب جامون

روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا جوش بیاید. آب لیمو را اضافه  کرده حرارت را کم کنید تا شربت آرام آرام غلیظ شود. در آخر گلاب را به آن اضافه کنید و شربت را کنار بگذارید. طرز تهیه گلاب جامون

 

 

رز تهیه خمیر گلاب جامون:شیر خشک آرد بکینگ پودر و ماست را در کاسه ای مخلوط می کنیم اگر خمیر زیاد خشک به نظر می رسید کمی ماست اضافه می کنیم (خمیر را زیاد هم نزنید فقط به اندازه ای که مواد مخلوط شوند و از آنها توپ های کوچک درست کرد اگر زیاد هم بزنید گلاب جامون پف نمی کند و شهد را جذب نمی کند)

 

طرز تهیه گلاب جامون

از خمیر توپ‌های کوچک به اندازه فندق درست کنید و در روغن داغ بیاندازید تا سرخ شود.

اگر در تابه آنقدر جا نیست که همه توپ‌ها جای کافی برای شناور شدن داشته باشند، آنها را در دو یا چند نوبت سرخ کنید. حجم توپ‌ها پس از سرخ شدن حدودا دو برابر می‌شود. طرز تهیه گلاب جامون

در یک تابه بزرگ و گود مقدار زیادی روغن سرخ‌کردنی بریزید. توجه داشته باشید که این شیرینی با روش سرخ کردن عمیق درست می‌شود؛ پس باید مقدار روغن زیاد و حرارت روغن بالا باشد. برای این کار حتما از روغن سرخ‌کردنی استفاده کنید تا گلاب جامون بوی روغن سوخته نگیرد.  طرز تهیه گلاب جامون

پس از اینکه توپ‌های گلاب جامون کاملا سرخ و طلایی شدند (حدودا ۵ دقیقه) آنها را از روغن بیرون بیاورید و داغ داغ در شربت بیاندازید و بگذارید نیم ساعتی در شربت بمانند. سپس آنها را بیرون بیاورید و روی یک توری بچینید تا شربت اضافی آنها گرفته شود. طرز تهیه گلاب جامون

خلال بادام و پسته را روی گلاب جامون بریزید.

طرز تهیه گلاب جامون

 

خلال بادام و پسته را روی گلاب جامون بریزید.

وقتی گلاب جامون ها آماده شدند آنها را مستقیماً داخل شهد بندازید و بگذارید ۲ ساعت در شهد بمونه بعد از این که گلاب جامون ها به خود شهد گرفتند آماده سرو هستند و تا چند روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.

گلاب جامون را می‌توانید سرد یا گرم سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *