طرز تهیه چوروس دسر خوشمزه اسپانیایی با دستور ساده
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه چوروس اسپانیایی دسری شبیه بامیه
طرز تهیه چوروس که یه خوشمزه اسپانیایه و خمیرش مشابه نون خامه ایه که شما میتونید به جای شیر آب و جایگزین کنید
موقع سرخ کردن دقت کنید روغنتون زیاد حرارت زیرش زیاد زیاد نباشه چون روش میسوزه و داخلش خام میمونه و روغنتون روغن سرخ کردنی باشه
مواد لازم برای چوروس:
نصف پیمانه آب
نصف پیمانه شیر
کره ۱۲۰ گرم
شکر یک ق غ
نمک نصف ق چ
یک پیمانه آرد سر پر
چهار عدد تخم مرغ سرد متوسط اگه بزرگ بود سه عدد
وانیل ۵ گرم
برای تزیین
شکر نصف پیمانه
دارچین یک ق چ
روغن برای سرخ کردن
روش تهیه دسر چوروس :
۱_آب و شیر و شکر و نمک و کره رو داخل قابلمه ریخته میزاریم به نقطه جوش برسه و کره آب بشه
۲_آرد و به یکباره داخل مواد بالا ریخته و مدام روی حرارت ملایم که زیاد تند نباشه هم میرنیم
تا وقتی که خمیر یکدست بشه و از قابلمه جدا بشه حدود پنج دقیقه روی حرارت هم میزنیم ,خمیر و داخل کاسه ریخته و می زاریم کمی خنک بشه
با همرن برقی کمی خمیر و هم میزنیم و بعد به نوبت دانه دانه تخم مرغها رو به خمیر اضافه کنید حالا یه خمیر بدست میاد که نه زیاد سفته نه شل
خمیرو داخل قیف با ماسوره ریخته و داخل روغن داغ که داخل قابلمه گود ریختیم زیر حرارت زیاد نباشه چون خیلی زود میسوزه از خمیر میزنیم و با کمک قیچی خمیر و قیجی کرده و اجازه بدین همه طرفش سرخ و طلایی بشه
و بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارید روغن اضافیش گرفته بشه و بلافاصله موقعی که گرم داخل شکر و دارچین که با هم داخل کاسه ای جداگانه مخلوط کردین بغلطانید میتونید با نوتلا یا هر نوع سس شکلات یا کرم شکلاتی که دوست دارین سرو کنید.
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- تهیه کیک تابه ای بدون تخم مرغ کیک خوشمزه و رژیمی
- طرز تهیه کیک توت فرنگی آموزش پخت انواع کیک های میوه
- طرز تهیه شیرینی آردی با دستور پخت ساده روی گاز
- طرز تهیه کیک دبل چاکلت به همراه آموزش گاناش و تزیین رویه کیک
- طرز تهیه کیک ترکی زرافه با دستور مرحله به مرحله
- طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی + آموزش مرحله به مرحله انواع دسر