طرز تهیه نان پیتا آموزش با دستور پخت مرحله به مرحله
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه نان پیتا در خانه نان محلی وسنتی بپزید
طرز تهیه نان پیتا , مثل اغلب نان های غیر حجیم این نان بلافاصله پس از پخت خشک است(البته اصلاً سفت نیست و ترد است). بلافاصله پس از پخت نان ها را داخل دستمال پارچه ای قرار دهید و پس از خنک شدن در کیسه بگذارید، بعد از چند ساعت نرم و مسطح میشود.
مواد لازم برای نان پیتا :
آرد نان ۳۹۰ گرم یا ۳ پیمانه
مایه خمیر فوری ۱و ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر ۱و ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱ و ۱/۸ پیمانه
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت نان پیتا :
مراحل پخت
۱.آرد و شکر و مایه خمیر رو مخلوط کنید، سپس نمک را بیافزایید و هم بزنید.
۲.آب و روغن مایع را افزوده و خمیر بگیرید. اگر خمیر شل و چسبنده بود کمی آرد و اگر سفت بود کمی آب اضافه کنید(اگر بیش از حد آرد اضافه کنید نان سفتی خواهید داشت). سپس در یک ظرف چرب شده قرار دهید و رویش را بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود.
۳. فر را با حرارت ۲۶۰ فر گازی یا ۲۴۰ فر برقی در حالت فن روشن کنید. هوای خمیر را خارج کنید و ۸ چونه بگیرید، و هر یک را به قطر حدود ۲۰ سانت باز کنید و در سینی آردپاشی شده بگذارید و رویش را بپوشانید تا کمی حجیم شود(۱۰-۲۰ دقیقه)
۴.هر بار ۲-۳ خمیر را روی توری فلزی داخل فر بپزید. پخت را تا زمانی ادامه دهید که نانها کمی طلایی شوند.
میتونید مراحل کار رو در هایلایتها ببینید
برای درست کردن این نان در تابه، تابه را داغ کنید، خمیر را در تابه قرار دهید، یک طرفش که از حالت خامی در آمد خمیر را برگردانید.(ولی بهتره این نان در فر پخته بشه)
نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کباب بادمجان با پوره سیب زمینی بسیار لذیذ
- دستور تهیه خاگینه مغزدار آموزش خاگینه مغزدار تبریزی بسیار خوشمزه
- طرز تهیه کیک بلک فارست عالی برای مهمانی و تولد
- دستور تارت تخم مرغ هنگ کنگی تهیه مرحله به مرحله خمیر تارت
- طرز تهیه خورشت چغرتمه یک غذای اصیل گیلانی با روش پخت های متفاوت
- طرز تهیه کوفته مرغ پنیر آموزش انواع کوفته های سنتی