غذاهای مناسب در زمان کرونا و توصیه به داشتن تغذیه سالم

غذاهای مناسب در زمان کرونا چه بخوریم و چه نخوریم ؟

غذاهای مناسب در زمان کرونا به عنوان مواردی که پزشکان در حال افزایش هستند , اقدامات احتیاطی روزانه مانند شستن دست‌ها , فاصله اجتماعی , ورزش و خواب کافی کلید کاهش خطر عفونت است .
اما حفظ یک رژیم غذایی سالم برای کمک به افزایش سیستم ایمنی شما ممکن است به شما یک لبه بدهد . لازم به ذکر است که هیچ تحقیقی بر روی غذاهایی انجام نگرفته است که به مبارزه با مواد غذایی به طور خاص کمک می‌کنند .
با این حال مطالعات قبلی نشان داده‌اند که خوردن غذاهای خاص می‌تواند سلامت شما را بهبود بخشیده و توانایی بدن شما برای مبارزه با سایر ویروس‌های مهاجم را تقویت کند .

 

غذاهایی که بهتر است در موقع شیوع کرونا مصرف نشود!

  1. از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و فست فود ها اجتناب شود.
  2. از مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر و نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی که شکر زیاد دارد اجتناب شود.
  3. از مصرف کیک های چرب و تنقلات چرب و شور پرهیز شود.
  4. اسیدهای چرب ترانس مصرف نشود این اسیدهای چرب که در روغن‌ های جامد و مارگارین و کیک ها و شیرینی ها وجود دارد به کاهش قدرت سیستم ایمنی می انجامد.
  5. لبنیات پر چرب حتی الامکان مصرف نشوند.

غذاهای مفید و مقوی در زمان شیوع کرونا

در اینجا نه مورد از مواد غذایی مورد تایید متخصص , همراه با ایده‌های خلاقانه در مورد چگونگی اضافه کردن آن‌ها به رژیم غذایی خود ارائه شده‌است :
فلفل دلمه‌ای قرمز از غذاهای مناسب در زمان کرونا
فلفل قرمز وقتی به میوه و سبزیجات در ویتامین c می‌رسد , عالی است . براساس بخش کشاورزی وزارت کشاورزی , یک فنجان فلفل قرمز خرد شده حاوی حدود ۷۰ / ۴ % ارزش روزانه ویتامین c است . که دو برابر پرتقال است .
مطالعه‌ای که در موسسه ملی بهداشت منتشر شد نشان داد که ویتامین c با حمایت از انواع عملکردهای سلولی به دفاع از ایمنی کمک می‌کند و می‌تواند خطر ابتلا به عفونت‌های تنفسی را کاهش دهد . هم چنین می‌تواند به رشد و ترمیم بافت‌ها در بدن شما کمک کند .
مصرف روزانه ویتامین c برای سلامتی خوب ضروری است زیرا بدن ما به طور طبیعی آن را تولید نمی‌کند .

 

غذاهای مناسب در زمان کرونا
کلم بروکلی

کلم بروکلی نیز غنی از ویتامین c است .  فقط نیمی از یک فنجان حاوی ۳۳ / ۴ % ارزش روزانه ویتامین c است .
سارین می‌گوید : ” بروکلی مملو از مواد فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدان‌ها است که سیستم ایمنی ما را پشتیبانی می‌کند . ” هم چنین حاوی ویتامین e است که می‌تواند به مبارزه با باکتری‌ها و ویروس‌ها کمک کند .

نخود
نخود شامل مقدار زیادی پروتئین , یک ماده مغذی ضروری از آمینو اسیدها است که به رشد و ترمیم بافت‌های بدن کمک می‌کنند . بنا به گفته آکادمی تغذیه و تغذیه , این گیاه همچنین در سنتز و نگهداری آنزیم‌ها برای کارکرد صحیح سیستم‌های ما نقش دارد .
” نخود نیز مملو از روی است که به کنترل سیستم ایمنی و تنظیم پاسخ‌های ایمنی کمک می‌کند . “نخود برشته به عنوان یک اسنک سریع یا سالاد خوب است .

اگر از نخود کنسرو شده استفاده کنید , آن‌ها را کاملا ً بشویید تا محتوای سدیم یا همان نمک آن را کاهش دهید .

توت‌فرنگی
بیش از نیمی از نیاز ویتامین c برای روز به دست می‌آید .
” ویتامین سی برای تقویت سیستم ایمنی شما عالی است , زیرا می‌تواند به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک کند که ما اغلب در محیط قرار می‌دهیم .

سیر

نه تنها سیر پر از طعم است ، بلکه مملو از مزایای سلامتی از جمله کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری‌های قلبی است .
سیر در گذشته برای کمک به دفع سرمای معمول نشان‌داده شده‌است . در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۰۱ در پیشرفت‌ها در درمان منتشر شد ، شرکت کنندگانی که از مکمل‌های سیر استفاده کردند احتمال کمتری داشتند سرما بخورند . و کسانی که به این بیماری مبتلا شدند سریع‌تر از شرکت‌کنندگان در گروه دارونما به دست آوردند .
سیر  یک سبزی ساده است که در رژیم غذایی شما کار می‌کند . شما می‌توانید هر چیزی را به آن اضافه کنید – از سس پاستا و سس سالاد تا سوپ و غذاهای سرخ‌شده

 

غذاهای مناسب در زمان کرونا
 قارچ
در حالی که قرار گرفتن خورشید بهترین منبع ویتامین D است ، می ‌توان آن را با برخی غذاها از جمله قارچ تامین کرد .
بررسی سال ۲۰۱۸ قارچ به عنوان یک منبع ویتامین D نشان داد که ” ویتامین ” می‌تواند به افزایش جذب کلسیم کمک کند که برای سلامتی استخوان خوب است و همچنین ممکن است در برابر برخی سرطان‌ها و بیماری‌های تنفسی محافظت کند .

اسفناج
اسفناج غنی از ویتامین C و پر از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که به محافظت از سلول‌های ایمنی بدن ما از آسیب محیطی کمک می‌کنند .
مانند بروکلی ، بهتر است اسفناج را مصرف کرده و یا کمی پخته شود . برای ترکیب اسفناج بیشتر در رژیم غذایی خود ، آن را با تخم‌مرغ بخورید و یا به عنوان یک غذای جانبی ساده ، به آرامی با سیر مخلوط کنید .

ماست  

ماست  یک منبع عالی از پروبیوتیک ها است ، که باکتری‌های خوبی هستند که می‌توانند به ترویج بدن سالم و سیستم ایمنی کمک کنند . ” مطالعات اخیر همچنین نشان داده‌اند که پروبیوتیک ها برای مبارزه با سرماخوردگی و عفونت‌های تنفسی مانند عفونت‌های تنفسی موثر هستند .
پزشکان توصیه می‌کنند که ماست ساده را به جای هر چیز دیگری که با مزه یا شیرین می‌شود انتخاب کنید و یا آن را با میوه و عسل پر کنید و یا آن را به بعد از ورزش مورد علاقه خود اضافه کنید .

تخمه آفتابگردان 

تخمه آفتابگردان در ویتامین ای بالا هستند که به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند و به افزایش سیستم ایمنی کمک می‌کند .
به گفته موسسه ملی بهداشت ، کوچک اما قدرتمند ، فقط یک فنجان از دانه‌های گل آفتابگردان dry می‌تواند ۴۹ درصد از مقدار روزانه ویتامین E شما را به شما بدهد .

تخمه آفتابگردان رو تفت بدید . سپس دانه‌ها را به سالاد خود اضافه کنید و یا آن‌ها را با سبزیجات برشته کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *