طرز تهیه رول دارچینی نونی با بافتی محشر وخیلی خوشمزه

طرز تهیه رول دارچینی با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه رول دارچینی ساده و خوشمزه با عطر دارچین بسیار عالی برای بچه ها به هنگام صبحانه و عصرانه یک نان مقوی و مفید است .نونی با بافتی محشر وخیلی خوشمزه براتون آوردم

 

مواد لازم برای نان رول دارچینی :

از یک لیوان یک بند انگشت کمتر شیر (ولرم باشه)
از یک لیوان یک بند انگشت کمتر آب (ولرم باشه)
یک سوم لیوان روغن مایع
شکر یک قاشق غذا خوری
یک قاشق مربا خوری نمک
یک قاشق غذا خوری خمیر مایه
یک قاشق چای خوری بهبود دهنده (می تونید نریزید)
آرد ۵۰۰گرم (۴ لیوان )
کره ۶۰ گرم (۳ قاشق غذا خوری )

مواد میانی:

شکر قهوه ای یک لیوان (من شکر معمولی به جاش زدم)
دارچین یک قاشق مربا خوری
شربت بار برای رویه نان نصف لیوان

طرز تهیه رول دارچینی

طرز تهیه و پخت نان دارچینی:

ابتدا شکر ،شیر و خمیر مایه رو مخلوط کرده کنار میذاریم تا به عمل بیاد
آب، نمک، روغن مایع، بهبود دهنده رو با همزن دستی زرده خمیر مایه به عمل آمده رو هم اضافه کرده آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیری نرمی بدست بیاد روشو نایلکس کشیده و با پارچه می‌ پوشونیم در جای گرمی میذاریم تا حجمش دوبرابر بشه (حدود یک ساعت )
خمیر به عمل رو پفش رو می گیریم به دو قسمت تقسیم میکنیم با وردنه باز کرده به طول ۳۰ و عرض ۲۰ سانت و کره روش می مالیم بعدا (شکر و دارچین رو مخلوط کرده ) و نصف شکر و دارچین رو روش می پاشیم بعد رول کرده به ۱۰ قسمت مساوی برش زده و در سینی فر که که کاغذ روغنی انداختیم می چنیم اون یکی چونه رو هم به همین شکل درست کرده برش زده و در سینی فر می چنیم و قالب رو روش با پارچه یا نایلکس می پوشانیم نیم ساعت  استراحت میدیم
در این فاصله فر رو روشن کرده با دمایی ۲۲۰ درجه بعد از استراحت خمیر در فر میذاریم به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه می پزیم تا جایی که روش طلایی بشه بعد از در آوردن از فر از شربت بار با قاشق به خرد نون ها میدیم .

طرز تهیه شیرینی رولی لیمویی با دستور مرحله به مرحله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *