آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه پودینگ شیر و شکلات آماده کردن دسر مجلسی در کمترین زمان
طرز تهیه پودینگ شیر و شکلات از سری دسر های ساده و محبوب که به راحتی آماده میشه و سختی نداره .در مهمانی ها و مجالس و جشن ها و دورهمی ها می تونید تهیه کنید و تزیین و سفره آرایی شیکی رو انجام داده باشید .
مواد لازم برای پودینگ شیر و شکلات
شیر : 4 لیوان
شکر : از یک لیوان کمتر ( از سر لیوان قد یک یند انگشت کمتر)
آرد : 3 قاشق غذاخوری
نشاسته : 1 قاشق غذاخوری
وانیل : 1 بسته (5گرم)
کره : 1 قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی : نصف لیوان چای کمر باریک
طرز تهیه و مراحل آماده سازی پودینگ شیر و شکلات :
ابتدای کار شیر ، آرد ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و تا وقتی که به جوش بیاید مرتب هم می زنیم تا کف قابلمه نشاسته نبنده . بعد اینکه به جوش آمد چند دقیقه بگذارید بپزد. بعد از روی حرارت برادشته و وانیل و کره را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. قالب ها را از قبل داخلش کمی آب بپاشید و بچرخانید ( تا پودینگ بعد از آماده شدن به راحتی از قالب جدا شود )، در حدی که خیس شود سپس مایع دسر را داخل قالب ها از نصف بیشتر پر کنید. داخل مابقی پودینگ، شکلات چیپسی را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا شکلات ها کاملا ذوب شود و رنگ پودینگ هم عوض بشه و به رنگ شکلاتی در می آید
سپس پودینگ شکلاتی را روی پودینگ شیری ریخته… و کار تمام است. پودینگ ها رو در محیط می زاریم , بعد از اینکه پودینگ به دمای اتاق رسید ، آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود بعد از دو تا سه ساعت که کاملا پودینگ می بنده و سفت میشه از یخچال خارج کرده ، و می تونید قالب ها را برگردانده.. سپس با سس شکلات و پودر نارگیل و پسته تزیین کنید.
نوش جان