آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی با دستور مرحله به مرحله
طرز تهیه پاناکوتای ماست یونانی بیس و پایه کار برای تهیه پاناکوتا ها به یک روش است ولی در مزه های مختلف و انواع اون روال کار کمی تغییر میکنه .ما در این مطلب پاناکوتا ماست یونانی رو به ساده ترین و خوشمزه ترین روش برای شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای پاناکوتای ماست یونانی:
یک بسته پودر ژلاتین بدون طعم (۳۰ گرم)
دو قاشق غذا خوری آب سرد
یک و سه چهارم پیمانه ماست یونانی
یک چهارم پیمانه خامه
یک پیمانه شیر
یک سوم پیمانه شکر
یک و نیم قاشق چای خوری وانیل
کمی نمک
یک و نیم پیمانه میوه تازه به دلخواه
طرز تهیه و مراحل پاناکوتای ماست یونانی:
ابتدای کار سه قاشق غذا خوری آب را داخل یک کاسه کوچک ریخته و یک بسته ژلاتین را کم کم روی آن بپاشید و سریع هم بزنید.
سپس ۳ تا ۴ دقیقه کنار بگذارید. ماست یونانی و خامه را در یک کاسه متوسط بریزید و با همزن بزنید تا یک دست شود. شکر و شیر را در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید مخلوط شیر و شکر کمی جوش بیاید، سپس از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را به ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شده و یکدست شود. بعد به آرامی مخلوط شیر گرم را داخل ماست ریخته و هم بزنید، سپس وانیل و نمک را اضافه کرده و ترکیب کنید.
مخلوط حاصل را با ملاقه در شش یا هفت قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی آن ها را با پلاستیک پوشانده و به مدت ۴ ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید. پاناکوتا ها را با کمک چاقو از قالب در آورده و در بشقاب بگذارید. آن را با میوه تزئین کنید و لذت ببرید. انتخاب میوه مورد نظر کاملا سلیقه ای است .
نوش جان