طرز تهیه آبنبات شیری گردویی آموزش قند طعم دار قهوه ای
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه آبنبات شیری گردویی در منزل با دستور ساده و عالی
طرز تهیه آبنبات شیری گردویی , در خانه می تونید قند های طعم و ّنبات خوشمزه در طعم های مختلف تهیه کنید و بویزه به وقت مهمانی و دورهمی در کنار چای و قهوه سرو کنید .
آبنبات های طعم دار طرفدارای زیادی داره البته در مغازه ها و فروشگاه ها هم پیدا میشه و اگر علق به روش تهیه اون دارید در اینجا به طور کامل روش تهیه و آماده کردن قند شیری گردویی بیان شده است .
مواد لازم برای آبنبات شیری گردویی
قند 2 لیوان
شیر(ترجیحا پرچرب) 4لیوان
هل سائیده 1ق غ یا اسانس هل چند قطره
گلاب 1 استکان کوچک
کره 25 گرم
گردو خرد شده نصف لیوان کمتر به دلخواه یا پسته حدودا (100 الی 200 گرم)
طرز تهیه و مراحل آماده سازی آبنبات شیری گردویی:
برای شزوع ابتدا کف لیست 20*20را کمی با روغن چرب کرده , سپس قند و شیر را روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم می زنیم تا قند حل شود و حالت کاراملی شود و داخلش حباب حباب ایجاد شود حدودا یک ساعت زمان می بره .
سپس هل و گلاب و کره را اضافه می کنین وحرارت رو متوسط کرده و هم چنان بهم زدن ادامه می دهیم , تا غلظت آبنباتمون مثل مواد کیک کمی سفت تر بشه و در آخر گردو را اضافه می کنم و 5 دقیقه هم زده سپس از روی حرارت برمی داریم تقریبا حدود 1/5 الی 2 ساعت طول می کشه تا آبنبات با شعله کم آماده بشه.
در لیست از قبل اماده شده می ریزیم و مایه را یکدست پهن می کنیم و در جای خنک می گذاریم ابنبات خیلی سریع میبنده هنوز که سفت نشده به اندازه دلخواه برش می زنیم .
نکته :
** می توانید کمی زعفران دم شده هم برای خوش رنگ و خوش طعم شدن آبنبات بهش اضافه کنید .
** اگر در طعم های کنجدی یا دیگر مغزها دوست دارید می تونید جایگزین گردو کنید
** اگر شیری دوست ندارید می تونید از آب استفاده کنید و ساده تر تهیه کنید
طرزتهیه شیرینی شکلات کاراملی با دستور پخت مرحله به مرحله
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه شیر عسلی و فواید بینظیر شیر عسلی در سلامتی
- طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر یک شیرینی خوشمزه پرطرفدار
- دستور کیک ماکرون نارگیلی کیکی لطیف و بسیار نرم و خوشمزه
- طرز تهیه پاپ کیک هندوانه ایده مناسب برای تزینن میز شب یلدا
- طرز تهیه دسر سمولینا دسری مجلسی بسیار خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی ساچر ویژه عید با دستور مرحله ای
من درست کردم گزاشتم یخچال اما نبست که مثل آب نبات بشه مشکل کجاس؟