طرز تهیه آبنبات شیری گردویی آموزش قند طعم دار قهوه ای

طرز تهیه آبنبات شیری گردویی در منزل با دستور ساده و عالی

طرز تهیه آبنبات شیری گردویی , در خانه می تونید قند های طعم و ّنبات خوشمزه در طعم های مختلف تهیه کنید و بویزه به وقت مهمانی و دورهمی در کنار چای و قهوه سرو کنید .

آبنبات های طعم دار طرفدارای زیادی داره البته در مغازه ها و فروشگاه ها هم پیدا میشه و اگر علق به روش تهیه اون دارید در اینجا به طور کامل روش تهیه و آماده کردن قند شیری گردویی بیان شده است .

مواد لازم  برای آبنبات شیری گردویی

قند 2 لیوان
شیر(ترجیحا پرچرب) 4لیوان
هل سائیده 1ق غ یا اسانس هل چند قطره
گلاب 1 استکان کوچک
کره 25 گرم
گردو خرد شده نصف لیوان کمتر به دلخواه یا پسته حدودا (100 الی 200 گرم)

طرز تهیه آبنبات شیری گردویی

 طرز تهیه و مراحل آماده سازی آبنبات شیری گردویی:

برای شزوع  ابتدا کف لیست 20*20را کمی با روغن چرب کرده , سپس قند و شیر را روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم می زنیم تا قند حل شود و حالت کاراملی شود و داخلش حباب حباب ایجاد شود حدودا یک ساعت زمان می بره .
سپس هل و گلاب و کره را اضافه می کنین وحرارت رو متوسط کرده و  هم چنان بهم زدن ادامه می دهیم , تا غلظت آبنباتمون مثل مواد کیک کمی سفت تر بشه و در آخر گردو را اضافه می کنم و 5 دقیقه هم زده سپس از روی حرارت برمی داریم تقریبا حدود 1/5 الی 2 ساعت طول می کشه تا آبنبات با شعله کم آماده بشه.
در لیست از قبل اماده شده می ریزیم و مایه را یکدست پهن می کنیم و در جای خنک می گذاریم ابنبات خیلی سریع میبنده هنوز که سفت نشده به اندازه دلخواه برش می زنیم .

 نکته :

** می توانید کمی زعفران دم شده هم برای خوش رنگ و خوش طعم شدن آبنبات بهش اضافه کنید .

**  اگر در طعم های کنجدی  یا دیگر مغزها دوست دارید می تونید جایگزین گردو کنید

** اگر شیری دوست ندارید می تونید از آب استفاده کنید و ساده تر تهیه کنید

 

 

طرزتهیه شیرینی شکلات کاراملی با دستور پخت مرحله به مرحله

3 دیدگاه دربارهٔ «طرز تهیه آبنبات شیری گردویی آموزش قند طعم دار قهوه ای;

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *