آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کیک موز و شکلات با دستور پخت عالی
طرز تهیه کیک موز و شکلات هم مقوی و هم بسیار خوشمزه که اغلب افراد طعمشرو دوست دارند و بهترین گزینه برا موزها یرسیده و قهوه ای شده در یخچال است که به این شیوه به یککیک خوشمزه و عالی تبدیل بشن.
مواد لازم کیک موز و شکلات:
موز متوسط رسیده 4 عدد
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 1/4 پیمانه
آرد 1 و نیم پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
نمک یک پنسه
شکلات چیپسی 1 پیمانه
طرز تهیه و پخت کیک موز و شکلات:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید. کیک موز را معمولا داخل قالب پاند کیک درست میکنند.
موزها را با چنگال یا غذاساز خوب له کنید. بعد شکر و تخم مرغ و وانیل و روغن را به موز اضافه کنید. در کاسه جداگانه ای آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین و نمک را مخلوط کنید. بعد مواد خشک را به مواد خیس اضافه کنید. میتوانید از همزن دستی یا دور کند همزن برقی استفاده کنید. موااد کاملا یک دست شوند. بعد شکلات چیپسی را اضافه کنید. مواد را داخل قالب بریزید و داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید. زمان کاملا بستگی به قالب دارد اگه داخل قالب پاند کیک میپزید بین 45 دقیقه تا یک ساعت ممکنه طول بکشه اگه توی قالب گرد بپزید زمان کمتر میشه. کلا بعد از 40 دقیقه با سیخ چوبی چک کنید اگه نپخته بود اجازه بدید باز هم بپزه. (قالب پاند کیک مستطیل شکل با دیواره های بلند هست)
** موز رسیده منظور موزی هست که پوستش قهوه ای شده باشه. اگه موزهای شما رسیده نیستند میتونید چند دقیقه داخل فر بزارید تا پوستشون قهوه ای بشه بعد کیک رو درست کنید.
** میتونید جوش شیرین رو حذف کنید و به جاش یک قاشق چای خوری به بیکینگ پودر اضافه کنید یعنی کلا دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر
** استفاده از شکر قهوه ای الزامی نیست ولی ارجحیت داره اگه ندارید شکر سفید معمولی استفاده کنید.