آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کروسانت مرغ لقمه پیچ با دستور پخت آسان
طرز تهیه کروسانت مرغ لقمه پیچ این گیس مصنوعی قشنگی است ! مزه پر کننده عالی داره و نمایش زیبایی از این غذای لذیذ کروسانت مرغ است . این برای دورهمی های خانوادگی و یا حتی مهمانی ها مناسب است , که غنی و مفید و سالم نیز می باشد .
مواد لازم برای کروسانت مرغ
سینه مرغ پخته ریش ریش شده
فلفل دلمهای سبز خرد شده
پنیر چدار یا پنیر پیتزا
سس مایونز
پودر کاری 1 قاشق چای خوری
زرده تخممرغ برای رومال کردن کروسانت
2 هویج متوسط ، پوستکنده شده و خرد شده
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
کلم بروکلی خرد شده یک شاخه ( اختیاری)
طرز تهیه و مراحل پخت کروسانت مرغ
ابتدا مرغ رو پخته و سپس اون رو ریش ریش یا تکه های مکعب کوچک خرد کنید ,هویج را هم آبپز کنید طوری که شکل خودش رو از دست نده و نرم شده و پخته بشه.
حالا در کاسه متوسط , مرغ ریش شده , فلفل دلمهای خرد شده , پنیر , سس مایونز , کلم بروکلی و هویج خر دشده و پودر کاری را مخلوط کنید . تقریبا همه مواد رو مخلوط می کنیم و نمک و فلفل به میزان لازم و بسته به ذائقه اضافه کنید. خوب مواد داخل کروسانت آماده است .
خمیر های کروسان یا کروسانت به صورت آماده در بازار موجود است که برای صرفه جویی در زمان خوبه از اون ها استفاده کنیم اگردوست دارید خمیر یا نان کروسان خانگی خودتان تهیه کنید همین جا کلیک کنید .
در ادامه خمیر را به صورت یک مستطیل بزرگ پهن می کنیم به سه قسمت در نظر می گیریم در تصویر مشخص است و دو قسمت بیرونی به صورت ریش های 2 سانتی در میاریم .
مخلوط مواد مرغمون رو در وسط خمیر پهن می کنیم و ریش های دوسانتی رو به شکل گیس بافت مثل تصویر رو هم میاریم و لبه های خمیر رو فشار دهید . و خمیر را روی مخلوط مرغ به هم وصل کنید .
سپس با استفاده از برس خمیری , زرده تخممرغ به آرامی روی خمیر قرار میگیرد.
حدود15 الی 20 دقیقه یا تا وقتی که به خمیر رنگ قهوهای طلایی درآید .
طرز تهیه مرغ کاری هندی با دستور پخت
حتما بعداز 12 الی 15 دقیقه بون در داخل فر چک کنید تا خمیر کروسانت خیلی برشته و خشک نشه .
تزیین هم که اختیاری است و می تونید روی کروسانت رو با کنجد سیاه دانه یا مخلوط پنیر پیتزا و نعنا تزیین کنید .
نوش جان