طرز تهیه کاپ کیک کرمدار با دستور پخت ساده و کاربردی

طرز تهیه کاپ کیک کرمدار مناسب برای تولد , دورهمی و مهمانی ها

طرز تهیه کاپ کیک کرمدار  روش پخت بسیار ساده است و براحتی در منزل حتی در تعداد زیاد هم می تونید تهیه کنید .کاپ کیک ها به خاطر بافت نرم و لطیفی که دارند جزء محبوب ترین خوراکی ها هستند کاپ کیک کرمدار به خاطر کرمش از لطافت بیشتر و طعم عالی تری هم برخوردار است.

طرز تهیه کرم برای کاپ کیک :

** برای شهد : نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب و چند قطره آبلیمو بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه ، بزارید کنار تا خنک بشه.

**  برای کرم : ۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت + ۳ ق غ شکر + ۱ لیوان شیر + ۱۰ گرم کره و ۱ ق چ وانیل مخلوط و روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشه بعد روی کرم پلاستیک یا سلفون بندازید تا رویه نبنده . حالا فر با درجه ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه.

طرز تهیه کاپ کیک کرمدار

مواد لازم کاپ کیک کرمدار

ارد سمولینا ۱ لیوان ارد سفید نصف لیوان تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱ ق چایخوری بیکینگ پودر ۱۰ گرم معادل ۱ ق غذاخوری شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان

 طرز تهیه و آماده سازی کاپ کیک کرمدار :

ابتدا تخم مرغ + شکر و وانیل با دور تند همزن بزنید کرمی و حجیم که شد به ترتیب شیر و روغن اضافه کنید بعد ارد سفید و بیکینگ پودر روی مواد الک کنید در آخر ارد سمولینا بریزید در حد یکدست شدن با همزن بزنید کف قالب ها کپسول کاغذی بندازید و ⅔ قالبو پر کنید سپس  کرم توی قیف بریزید و روی مواد کیک بریزید سپس در فر بمدت ۳۵ دقیقه بپزید بعد از پخت کیک کمی اریب بزارید تا بخار و داغیش از بین بره و سپس شهد خنک شده روی کیک بزنید و تزیین کنید . دوستان ارد سمولینا جایگزین نداره اگه بخوایید با ارد سفید جایگزینش کنید کاملا بافت کیکتون عوض میکنه ، ارد سمولینا در لوازم قنادی ها موجوده.

طرز تهیه کاپکیک بدون فر بدون تخم مرغ آموزش تهیه کاپکیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *