آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کالباس مارتادلا با دستور آماده سازی مرحله به مرحله
طرز تهیه کالباس مارتادلا که کاملا سالم و خانگی و مواد اولیه مفید و مقوی و چون در خانه به مواد اولیه تازه و مدت نگهداری کم تهیه میشه این کالباس خونگی بسیار خوشمزه تر از نوع کارخانه ای اون میشه فقط دقت داشته باشید که حتما تمامی ادویه های گفته شده در لیست مواد مورد نیاز رو استفاده کنید و از آن کم نکنید.
مواد لازم تهیه کالباس مارتادلا
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
آرد سمولینا ¾ لیوان
روغن مایع کمی بیشتر از نصف لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر کیبی ۳ عدد
ادویه : زنجبیل ، میخک ، پاپریکا ، فلفل سیاه ، پودر سیر نمک جز نمک هر یک ۱ ق مربا خوری
سیر ۵ حبه
اسانس دود و رنگ خوراکی قرمز چند قطره ( اختیاری )
پسته کمی
طرز تهیه و مراحل آماده سازی کالباس مارتادلا :
برای شروع کار ابتدا مواد رو به ترتیببه جز پسته توی غذاساز بریزید خوب میکسش کنید , دقت داشته باشید که هر چه مرغ پوره تر بشه کیفیت نهایی عالی تر میشه آخر کار پسته بریزین که خرد نشه هم بزنید , سپس دو لایه سلفون پهن کنید و مواد وسطش بزارید و لوله کنید و از هر طرف فشرده کنید و محکم ببندینش ,
حالا دوباره توی یه لایه سلفون و بعد توی یه لایه فویل بپیچید ، اگه کاور کالباس داشته باشید این مراحل حذف میشه . یه قابلمه در از آب جوش بیارید و کالباس برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت داخلش بزارید تا بپزه ، بعد از پخت فویل باز کنید و ۵ تا ۶ ساعت یخچال بزارید تا خنک بشه بعد می تونید سرو کنید . من بلافاصله بعد از پخت برش زدم که خیلی داغ بود . نکته : زنجبیل و میخک خشک خودتون آسیاب کنید تا عطر و طعم عالی رو تجربه کنید.