طرز تهیه تمپورا بامیه و آموزش خمیر بنیه برای انواع تمپورا

طرز تهیه تمپورا بامیه با نکات طلایی پخت انواع تمپورا

طرز تهیه تمپورا بامیه خمیری که برای تهیه یه غذای گوشتی یا سبزیجاتی به شکل پفکی یاسوخاری درست می کنند. که قابل استفاده برای غذاهای مرغ پفکی و تمپورای میگو و انواع تمپورای سبزیجات است .

مواد لازم برای تهیه تمپورا بامیه

برای خمیر بنیه:
شیر، آب یا ماست نصف لیوان
ماء الشعیر: نصف لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم شده (در صورت دلخواه): ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر، آویشن و فلفل قرمز … به مقدار لازم
آرد: به مقدار لازم ‌‌‌‌‌(حدودا ۲ لیوان)

بامیه به میزان دلخواه

طرز تیهه تمپورا بامیه

طرز تهیه خمیر بنیه برای تمپورا بامیه :

ابتدا تخم مرغ رو کمی هم زده و بعد شیر و ماءالشعیر رو بهش اضافه می کنیم تا یک دست بشه. مواد خشک ( آرد، ادویه و بیکینگ پودر) رو با هم مخلوط کرده و بهش اضافه می کنیم. اضافه کردن آرد تا زمانی ادامه پیدا می کنه که غلظتش مثل عسل یا ماست چکیده بشه یعنی از قاشق نچکه. بهترین طعم دهنده برای این مایع پودر سیر هستش.

دقت کنین که داخل این خمیر نباید از نمک استفاده کنیم چرا که مانع پف کردن سوخاری هامون میشه.

خمیر رو حدود نیم ساعت در یخچال استراحت بدین. روغن رو میذاریم داغ بشه ؛ هر چیزی رو که برای سوخاری انتخاب کردین در خمیر بنیه  غوطه ور کنین و به کمک ی قاشق اون رو در روغنی که حسابی داغ شده بندازید. چون در خمیر نباید نمک ریخت می تونین موادی که برای خمیر انتخاب کردین قبل از سوخاری کردن با نمک و هر چیزی که دوست دارین طعم دار کنین.

من از ماءالشعیر استفاده نکردم و به جاش یه لیوان شیر ریختم. اما بهتره به نسبت مساوی از شیر و ماءالشعیر ساده استفاده کرد.

من برای این تمپورا  از بامیه های درشت استفاده کردم بنابراین اول بامیه ها رو با آب و نمک نیم پز کردم و بعد در خمیر انداختم. 

دستور تهیه مرغ سوخاری در فر آموزش انواع غذاهای فست فودی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *