طرز تهیه کیک مرمر کم هزینه و خوشمزه با دستور پخت عالی
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کیک مرمر با روش پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک مرمر از کیک های چرب و بسیار لذیذ است که در منزل می تونید اون رو تهیه کنید .روش آماده سازی رو بادقت انجام دهید تا کیک با بافت عالی داشته باشید .
مواد لازم کیک مرمر :
آرد 3.5 پیمانه
شکر 2 پیمانه
شیر 1 و یک سوم پیمانه
روغن مایع 1 و یک سوم پیمانه
سفیده تخم مرغ 8 عدد درشت
بکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
نمک میوه 1قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
کاکائو 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
جوش شیرین یک هشتم قاشق چای خوری
طرز تهیه و مراحل پخت کیک مرمر:
ابتدا آرد و بکینگ پودر و نمک میوه را سه بار الک کرده و کنار می گذاریم.
سپس شکر و روغن مایع را به مدت 8 دقیقه با همزن می زنیم و در این مرحله شیر را داغ داغ کرده و به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا شکر حل شود وانیل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم تا در دمای محیط به طور کامل سردِ سرد شود ، دقت کنید که اگر گرما داشته باشد پف سفیده میخوابد.
وقتی کف ظرف سرد شد سفیده ها را با مقدار کمی نمک خوراکی کاملا هم می زنیم تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد، یک دوم آرد را ابتدا به تنهایی به مایع اضافه میکنیم تا مایع غلیظ شود و با همزن بالنی میزنیم تا گلوله نشود ، سپس بطور متناوب مقداری آرد ریخته و به روش کراس هم می زنیم ، بعد سفیده ؛ دوباره تکرار می شود تا زمانی که آرد و سفیده تمام شوند. یک سوم مواد را جدا کرده و با کاکائو و جوش شیرین الک شده مخلوط می کنیم , اگر قالب گرد باشد بهتر است مواد کاکائویی را در مرکز مواد سفید می ریزیم و اگر قالب پاند بود بصورت نواری ، مقداری مواد روشن ، مقداری مواد تیره میریزیم و در انتها با سیخ چوبی بصورت دورانی مخلوط میکنیم.
زمان 60 دقیقه درجه حرارت 180 درجه
این ڪیک جزء کیکهای چرب است و نباید در یخچال نگهداری شود… نوش جان
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کانافه دسر بسیار خوشمزه و شیرینی معروف خاورمیانه
- دستور پیراشکی قاشقی فوری آموزش تهیه پیراشکی قاشقی
- طرز تهیه پای اسفناج و انار مناسب برای پذیرایی و یلدا
- باسلوق آجیلی طرز تهیه باسلوق آجیلی با پودر نارگیل و چهار مغز
- طرز تهیه اسلایس مغزیجات با دستور مرحله ای
- طرز تهیه کیک با مغز کرمفیل آموزش مرحله به مرحله و جامع