آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کیک مرمر با روش پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک مرمر از کیک های چرب و بسیار لذیذ است که در منزل می تونید اون رو تهیه کنید .روش آماده سازی رو بادقت انجام دهید تا کیک با بافت عالی داشته باشید .
مواد لازم کیک مرمر :
آرد 3.5 پیمانه
شکر 2 پیمانه
شیر 1 و یک سوم پیمانه
روغن مایع 1 و یک سوم پیمانه
سفیده تخم مرغ 8 عدد درشت
بکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
نمک میوه 1قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
کاکائو 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
جوش شیرین یک هشتم قاشق چای خوری
طرز تهیه و مراحل پخت کیک مرمر:
ابتدا آرد و بکینگ پودر و نمک میوه را سه بار الک کرده و کنار می گذاریم.
سپس شکر و روغن مایع را به مدت 8 دقیقه با همزن می زنیم و در این مرحله شیر را داغ داغ کرده و به مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا شکر حل شود وانیل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم تا در دمای محیط به طور کامل سردِ سرد شود ، دقت کنید که اگر گرما داشته باشد پف سفیده میخوابد.
وقتی کف ظرف سرد شد سفیده ها را با مقدار کمی نمک خوراکی کاملا هم می زنیم تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد، یک دوم آرد را ابتدا به تنهایی به مایع اضافه میکنیم تا مایع غلیظ شود و با همزن بالنی میزنیم تا گلوله نشود ، سپس بطور متناوب مقداری آرد ریخته و به روش کراس هم می زنیم ، بعد سفیده ؛ دوباره تکرار می شود تا زمانی که آرد و سفیده تمام شوند. یک سوم مواد را جدا کرده و با کاکائو و جوش شیرین الک شده مخلوط می کنیم , اگر قالب گرد باشد بهتر است مواد کاکائویی را در مرکز مواد سفید می ریزیم و اگر قالب پاند بود بصورت نواری ، مقداری مواد روشن ، مقداری مواد تیره میریزیم و در انتها با سیخ چوبی بصورت دورانی مخلوط میکنیم.
زمان 60 دقیقه درجه حرارت 180 درجه
این ڪیک جزء کیکهای چرب است و نباید در یخچال نگهداری شود… نوش جان