طرز تهیه شیرینى اتریشى شیرینی ساده با ماندگاری بالا
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شیرینى اتریشى با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه شیرینى اتریشى این شیرینی خیلی ساده تهیه میشه و ماندگاری خوبی داره.مواد اولیه در اکثر شیرینی ها به گِرم نوشته میشه.
برای نوع کاکائویی، دو ق از آرد کم و به جاش پودر کاکائو اضافه کنید.
مواد لازم شیرینی اتریشی :
مارگارین که در دماى اتاق نرم شده دویست گرم یا روغن جامد صد و هشتاد گرم(روغن صاف قنادی هم میتونید استفاده کنید،به میزان روغن جامد)
پودر قند یا پودر شکر هشتاد گرم
وانیل نصف قاشق چایخورى
زرده تخم مرغ چهار عدد
آرد دویست و پنجاه گرم
شکلات ذوب شده برای تزیین
طرز تهیه و مراحل پخت شیرینى اتریشى:
ابتدا فر رو با صد و شصت درجه روشن و گرم کنید (براى فرهاى برقى, صد و پنجاه درجه), داخل سینى فر کاغذ روغنى بندازید. سپس پودر قند و کره رو با همزن حدود ده دقیقه بزنید تا کرم مانند بشه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا کم کم آرد رو اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست اومده رو داخل قیف با ماسوره شکوفه بریزید و با فاصله در سینى فر, به اندازه طول یک انگشت شکل بدید یا مثل تصویر مدل های مختلف (اگر خمیر بیش از حد سفته یک ق شیر بهش بزنید) و در طبقه وسط فر براى حدود یک ربع بپزید (فقط زیرشون کمی طلایی بشه کافیه ). بعد از خارج کردن از فر ,اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد یک طرف شیرینى ها رو داخل شکلات آب شده بزنید یا مثل تصویر تزیین کنید.
نوش جان
نکته موزد توجه
** می تونید بجاى دویست گرم مارگارین یا صد و هشتاد گرم روغن جامد ,از مخلوط صد گرم مارگارین و هشتاد گرم روغن جامد استفاده کنید.
** به جاى وانیل می تونید از یک قاشق چای خورى پودر هل استفاده کنید
** با این مقدار مواد ,حدود پنجاه عدد شیرینى خواهید داشت البته بازم بستگى به سایز شیرینی هاتون داره.
** مایکروفر و سولاردم:کانوکشن،دما صد و پنجاه