طرز تهیه کوفته سوخاری با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته سوخاری در منزل به روشی متفاوت

طرز تهیه کوفته سوخاری این نوع کوفته در مواد بکار رفته در آن متفاوت از کوفته های دیگر است   کوفته سوخاری بسیار طعم خوبی داره این غذا واقعا لذیذ و مورد علاقه کودکان است

این غذا به دلیل آزاد بودن شما در اضافه کردن مواد اولیه جزو غذاهای بسیار پر طرفدار و راحت به حساب می آید.  می توانید مواد درون کوفته را فقط از سبزیجات انتخاب کنید و به جای گوشت سویا بریزید.

مواد لازم کوفته سوخاری

گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (رنده شد ه): یک عدد
سیر (رنده شده ): 2 حبه
تخم مرغ: یک عدد
نان تست: یک الی دو عدد
زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
برگ جعفری (ریز خرد شده): 7 عدد
روغن: یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته سوخاری

مواد لازم سس کوفته سوخاری

گوجه فرنگی (رنده شده): 3 عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
سرکه: یک قاشق سوپ خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه و مراحل پخت کوفته سوخار ی :

گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر رنده شده، تخم مرغ، زیره، فلفل سیاه، برگ جعفری ریز خرد شده و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
نان تست ها را در مقدار کمی آب قرار دهید تا خیس بخورند و سپس به مواد اضافه کنید.
مواد را به خوبی ورز دهید.
گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید.
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کوفته ها را در آن سرخ کنید تا برشته شوند.
برای تهیه سس، گوجه فرنگی رنده شده، سیر ریز خرد شده، سرکه، شکر و نمک را در ظرف مناسبی حدود 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید گه گاه هم بزنید.
سس را روی کوفته ها بریزید و در صورت تمایل به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

 

آموزش کوفته بادمجان کبابی دستور تهیه غذای سنتی و خوشمزه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *