طرز تهیه شیرینی وینی آموزش انواع کیک و شیرینی مجلسی

طرز تهیه شیرینی وینی با پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی وینی از سری شیرین های عید لذیذ و خوشمزه که عالی برای طرفداران شیرینی خشک است . در ادامه زوش تهیه این شیرینی رو داریم :

مواد لازم برای تهیه شیرینی وینی

کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
ارد سفید قنادی ۳۰۰ گرم
سفیده تخم‌ مرغ ۱ عدد (۴۰ گرم )
وانیل یک هشتم ق چ
نمک دو پنسه

طرز تهیه شیرینی وینی

طرزتهیه و مراحل پخت شیرینی وینی  :

با این مواد حدود  ۲۵تا شیرینی سایز متوسط خواهید داشت . ابتدا  کره و تخم مرغ رو از نیم ساعت قبل در دمای محیط بذارید، حالا کره نرم شده رو با پودرقند و وانیل حدود دو دقیقه با دورتند همزن بزنید تا پف دار و سفید رنگ بشه ، بعدش سفیده تخم‌مرغ رو اضافه کنید ولی این بار با دور کند همزن بزنید ، بعدش نمک رو اضافه کنید،

در دو‌ مرحله ارد رو بهش اضافه کنید و یه دور با همزن بزنید ، کف سینی فقط کاغذ روغنی بندازید ، نیازی به چرب کردن نداره ، حالا با قیف محکم و ماسوره گل بزنید ،

توجه داشته باشید که فقط قبل از پخت حدود ۵ دقیقه داخل یخچال باید بذارید ، داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت ده الی ۱۵دقیقه ، تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی بشه. بعد از ده دقیقه از پخت راحت از کاغذ روغنی جدا میشه ،

نگهداری شیرینی:

لطفا در نظر بگیرید کلا شیرینی هایی که کره دارن زودتر کهنه میشن ، تا دو سه روز در محیط آشپزخانه و یک هفته داخل یخچال قابل نگهداری هست ، ولی میتونید داخل فریزر به مدت بیشتری نگهش دارید ولی پیشنهاد می کنم برای فریزر به اندازه هر بار مصرف داخل ظرف های جداگانه نگهداری کنید تا هر دفعه یخ زدایی نشه و دوباره بذاریم فریزر چون کیفیتش رو از دست میده.

طرز تهیه شیرینی برنجی دورنگ با بیان مراحل پخت کامل

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *