آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه نودل سرد با چاشنی ها و سس مخصوص در منزل
طرز تهیه نودل سرد به همراه آموزش سس پیازچه و زنجبیل ویژه این غذای ساده و خوشمزه که براحتی در منزل می تونید تهیه کنید .چاشنی ها و طعم دهنده های این غذا عالی هستند. و اون رو خوشمزه و رژیمی می کنند .
مواد لازم برای نودل سرد با سس پیازچه و زنجبیل: برای 4-3 نفر
پیازچه 4-6 عدد
زنجبیل خرد شده 1 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده 2 حبه
فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری
سس سویا (کم نمک) 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
عسل 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار کافی
نودل 350 گرم
روغن کنجد 5 قاشق غذا خوری
فلفل دلمهای 1 عدد
هویج 2 عدد
برگ ریحان 1 پیمانه
کنجد بو داده دلخواه
طرز تهیه نودل سرد و سس مخصوص آن:
پیازچه ها را به صورت حلقه های خیلی ریز برش بزنید. حال در ظرف مناسبی برای سس، پیازچه، آبلیمو، سس سویا، ۲ قاشق روغن کنجد، زنجبیل، سیر، عسل، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
در صورت تمایل میتوانید یک قاشق از آبلیمو را با سرکه جایگزین کنید. حال، یک قابلمه را پر از آب کنید و بگذارید بجوشد. سپس طبق دستور موجود روی بسته بندی، نودل را بپزید و بعد روی آن آب سرد بگیرید. ۱ قاشق روغن کنجد را با نودل سرد مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. تابهای را روی حرارت متوسط قرار دهید و در آن دو قاشق دیگر روغن کنجد را بریزید. فلفل دلمهای را به شکل خلال های باریک برش بزنید و آن را در روغن کنجد تفت بدهید تا نرم شود.
در همین مدت هویج را هم با رشتهکن یا با چاقو به شکل رشتههای نازک درآورید. نودل را با هویج رشته شده و فلفل دلمهای و برگهای ریحان مخلوط کنید. نودل سرد تهیه شده را همراه با سس پیازچه و زنجبیل سرو کنید