طرز تهیه سوپ سیر آموزش انواع سوپ و آش های مقوی

طرز تهیه سوپ سیر و مراحل پخت این پیش غذای عالی

طرز تهیه سوپ سیر که بسیار آسان  هم هست و براحتی می تونید در منزل بپزید و ارزش غذایی بالایی داره که در آخر به اون می پردازیم . در ادامه روش تهیه را داریم :

مواد لازم برای سوپ سیر : برای 8 نفر

اب مرغ 4 لیوان
سیر 10 عدد
کره 25 گرم
پیاز 1 عدد
روغن 1 قاشق غذاخوری
ارد 3 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
نمک مقدار لازم

طرز تهیه سوپ سیر

طرز تهیه و آماده سازی سوپ سیر :

ابتدا کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیر ها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند.
پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد.پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید. نوش جان

سوپ ها برای رفع یبوست و درد های شکمی بسیار مفیدند . برای تنظیم حرکات روده و سلامت گوارشی حتما در برنامه غذایی تون سوپ ها رو بگنجانید.همینطور به دلیل داشتن انواع سبزیجات بر کاهش کلسترول و فشار خون و بیماری هایی از این قبیل بسیار مفید است .

سوپ غذایی سبک و دوست رژیم‌های لاغری است. یک بشقاب سوپ 250 گرمی برحسب ترکیبات آن حاوی 20 تا 150 کیلوکالری است. سوپ‌های سبک و کم کالری حاوی سبزی‌جات، بدون مواد نشاسته‌ای و بدون ترکیبات چرب افزوده هستند. اگر سوپ سفید دوست دارید بهتر است میزان خامه‌ای که به آن اضافه می‌کنید را کنترل کنید. چون افزودن کره و خامه باعث افزایش کالری آن می‌شود. برای خوش طعم کردن سوپ تان کافیست کمی سبزی‌جات معطر یا ادویه‌های مناسب به آن اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ با عصاره پای مرغ مفید و مقوی برای کودکان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *