آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه پنیر کبابی هالومی رژیمی با دستور مرحله به مرحله
طرز تهیه پنیر کبابی هالومی غذای مقوی و کاملا رژیمی که به دلیل داشتن نخود و پنیر و بلغور گندم غذای کاملا پروتئینی و مفید هست .
مواد لازم پنیر کبابی هالومی رژیمی:
بلغور گندم 2/3 پیمانه .
آب حاصل از پخت سبزیجات تند 400 میلی گرم
لیمو ارگانیک 2 عدد .
روغن زیتون خالص 3 قاشق سوپخوری .
پیازچه 1 دسته
جعفری 1 دسته ی بزرگ .
نعناع 1 دسته ی بزرگ .
پنیر هالومی 500 گرم
نخود آبگوشتی پخته 400 گرم .
دانه ی انار 2/1 پیمانه .
نمک . فلفل سیاه
روش تهیه و آماده سازی پنیر کبابی هالومی :
مقداری کره نرم شده دو طرف ورقههای نان تست بمالید. تابهای را روی شعله بلغور گندم را در کاسه ای بزرگ بریزید. آب سبزیجات را به صورت داغ را به آن اضافه کرده و سر کاسه را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه به حال خود بماند. طی این زمان، پوسته ی خارجی لیمو را رنده کنید. سپس آب یکی از لیموها را بگیرید (حدود 3 قاشق سوپخوری). پوست لیموی رنده شده، آب لیمو و روغن زیتون را با هم همزده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.برگ های نعنا و جعفری را از ساقه جدا کرده و خیلی ریز خرد کنید. پیازچه ها را به قطعات بسیار ریز برش بزنید. آب بلغور را توسط یک صافی گرفته و آن را به کاسه برگردانید. سس، سبزیجات، پیاز، نخود و بیشتر انار را به آن بیفزایید. مخلوط را به خوبی هم زده و آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
هنگام سرو غذا، یک تابه ی شیار دار را حرارت دهید. هالومی را به قطعاتی با ضخامت 1 سانتی متر برش بزنید. هر سمت پنیر را به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که به راحتی از شیارهای کف ماهیتابه جدا شود بپزید. کفگیر یا چاقوی خامه صاف کن برای بلند کردن و برگرداندن این پنیر مناسب است. اگر سینی فر ندارید، پنیر را در یک تابه ی معمولی حرارت دهید تا قهوه ای رنگ شود.سالاد را در بشقاب های مخصوصِ سرو بریزید و پنیر را روی آن قرار دهید، بقیه انار را روی سالاد بپاشید. توسط یک قاچ لیمو و در صورت تمایل با کمی روغن زیتون سرو کنید.