آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شیرینی برنجی دورنگ به شیوه قنادی ها در منزل
طرز تهیه شیرینی برنجی دورنگ این شیرینی در عین سادگی بسیار لذیذ و خوشمزه و صفابخش پذیرایی شما هست .روش تهیه به طور کامل و مرحله به مرحله برای شما عزیزان بیان شده است .
مواد لازم برای شیرینی برنجی دورنگ:
آردبرنج 500 گرم
روغن جامد 250 گرم (اصیل یا لادن طلایی)
تخم مرغ زرده 1 عدد
گلاب نصف پیمانه
پودر هل 1 قاشق مرباخوری
تخم خرفه به میزان لازم
زعفران به مقدار لازم
پودر قند 175 گرم
طرز تهیه شیرینی برنجی دورنگ :
ابتدا روغن و پودر قند نرم و الک شده و تخم مرغ رو با همزن می زنیم البته روغن آب شده باشه بهتر هست اگه بوی روغن کرمانشاهی رو دوست داشتین می تونید نصفش رو از اون بزنید.
مواد که با هم مخلوط شدن آرد برنج رو حتما از الک ریز یا حریر رد کنید و با هل مخلوط و الک کنید وبه مواد اضافه وگلاب رو کم کم اضافه وورز بدید این خمیر بسیار نرم و لطیف هست من چند تا چونه می گیرم و 1 شب تا صبح داخل کیسه و ظرف و در جای خنک میزارم و فرداش مقداری از خمیر چونه رو با دست مثل رخت شستن ورز میدم تا حرارت و گرمای دست بهش بخوره یه مقدار خمیر را در مشت دست گذاشته با دست دیگه مثل رخت شستن چنگ می زنیمتا خمیر لطیف شه .
وقتی لطیف شد گوله هایی اندازه فندق درست کرده داخل ظرف میزارم و در کف دست مهر می زنم و نصف خمیر رو من کمی زعفران بهش زدم و مدل زعفرانی درست کردم و سینی رو خیلی کم چرب و کمی آرد برنج کف سینی می ریزم تا خیلی راحت از سینی جدا بشه و دانه دانه شیرینی ها رو مهر زده من دو مدل مهر زدم و روش تخم خرفه میریزیم و با فاصله توسینی میچینم ودرفر 170 مدت 15 تا 20 دقیقه میزاریم.بستگی به فرتون داره چک کنید البته زیاد نباید شیرینی برنجی تو فر بمونه سفت میشه ورنگش تیره میشه.
نکات قابل توجه:
** این شیرینی اگر آرد برنج رو از حریر رد کنید نرم ولطیف میشه
** گلاب سفتش نمیکنه