طرز تهیه پیراشکی عربی به همراه آموزش جامع در اشکال مختلف

طرز تهیه پیراشکی عربی دستور پخت عالی

طرز تهیه پیراشکی عربی بسیار خوشمزه لذیذ و غذای عالی که فینگر فود محسوب میشه و در دورهمی و تولد ها هم میتونید تهیه و لذت ببرید .

مواد لازم برای پیراشکی عربی

١/٢و٢پیمانه آرد نان

١ ق چ نمک

و١ ق چ مایه خمیرخشک فوری

١ق س شکر.

١پیمانه شیر پرچرب گرم

١/٣پیمانه روغن زیتون

طرز تهیه پیراشکی عربی

روش تهیه و دستور پخت پیراشکی :

١/٢و٢پیمانه آرد نان را به همراه ١ ق چ نمک در کاسهءمناسبی الک کرده میان آن را گود کنید و ١/٢و١ ق چ مایه خمیر خشک فوری،١ ق س شکر.١پیمانه شیر پرچرب گرم و ١/٣پیمانه روغن زیتون را در مرکز آرد بریزید . به آرامی مخلوط کنید سپس حدود ١٠ دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود ،خمیر رادر کاسهء چرب شده گذاشته رویش را بپوشانید و صبر کنید تا حجم خمیر دوبرابر شود. بعد از زمان استراحت خمیر ، آن را کمی ورز داده سپس به ١۴ الی ١۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.

برای مدل مثلثی

یک قسمت از خمیر را به شکل دایره ای کوچک باز کرده ،از مواد میانی ١ یا ٢ به اندازه ء ١ق س داخل خمیر گذاشته سپس قسمت بالای خمیر را به سمت مرکز آورده و همزمان هر دوطرف دیگر خمیر (طرف راست و چپ)را نیز به همان سمت بیاورید و لبه ها را بهم بچسبانید طوریکه شکل مثلث به نظر آید.

برای مدل بیضی

یک قسمت از خمیر پیراشکی  را به شکل بیضی باز کرده واز مواد میانی وسط خمیر بریزید طوریکه با لبه ها فاصله داشته باشد اکنون یک طرف خمیر ( از طول) را روی مواد آورده و لبهء بالا و پایین آن را به سطح خمیر بچسبانید سپس طرف دیگر را روی مواد آورده و لبه ها را به هم بچسبانید. خمیرهای آماده را روی سینی چرب شدهقرار داده روی سینی را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید. روی پیراشکی ها را مخلوط تخم مرغ زده شده و شیر و زعفران بمالید کنجد پاشید و در فر گرم با حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد بپزید تا سطح آن طلایی شود.

مواد میانی مورد نیاز ١:

پیاز را ریز خرد کرده در کمی کره تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا،زنجفیل و سیر رنده شده،فلفل قرمز، چیلی قرمز خردشده،جعفری و گشنیز خرد شده را افزوده خوب تفت دهید و چند دقیقه روی حرارت ملایم با دربسته بماند سپس کمی ماست سفت افزوده هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

مواد میانی مورد نیاز ٢:

پنیر فتا ،پنیر خامه ای کم نمک،پنیر موزارلای تازه را به همراه پودر سیر،پاپریکا و پودر زیره سیاه ، کمی جعفری و نعنای خرد شده خوب مخلوط کنید. پ.ن: روی مواد میانی ١ پرک بادام و روی مواد میانی ٢ گردوی خرد شده بپاشید و بعد در فر بپزید.

آموزش پیراشکی گوشت با خمیر فوری خوش دست و بی نظیر

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *